افزایش همکاری‌های جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان استان قم

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۱ کد : ۲۰۷۵۲ فرهنگی
معاون خدمات نخبگانی بنیاد نخبگان و معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم دیدار و گفتگو کردند.
افزایش همکاری‌های جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این دیدار زمینه های همکاری های مشترک فرهنگی، علمی، آموزشی، نوآوری و اشتغال، بین دو دستگاه‌ مورد بررسی قرار گرفت.

حسین شیرازی معاون بنیاد نخبگان استان قم با اشاره به ظرفیت و جایگاه جهاد دانشگاهی در اتصال به بدنه دانشجویان استان عنوان کرد، بنیاد نخبگان اهداف و برنامه‌های متعددی برای جامعه نخبگان استان در نظر گرفته است که حضور و همراهی جهاد در اجرای آن می‌تواند در اثربخشی و ارتقای سطح توانمندی نخبگان راه‌گشا باشد.

علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم نیز در ادامه این دیدار گفت: با توجه به ظرفیت جامعه نخبگان و نیز هدف گذاری ارزشمند بنیاد نخبگان استان قم، جهاد دانشگاهی تمام ظرفیت های فرهنگی، آموزشی و سازمان اشتغال خود را در راستای نیل به اهداف مشترک دو دستگاه، جهت ارتقای مهارت و توانمندی دانشجویان به کار خواهد بست.

کلید واژه ها: بنیاد نخبگان استان قم