در وبینار رایگان تبیین شد:

پشتیبانی جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان از فعالیت های علمی فرهنگی دانشجویان مستعد کشور

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۹ کد : ۱۹۵۱۳ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
«وبینار پشتیبانی از فعالیت های علمی فرهنگی دانشجویان مستعد کشور» روز چهارشنبه ۴ تیر ماه با همکاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در "وبینار پشتیبانی از فعالیت های علمی فرهنگی دانشجویان مستعد کشور" که بر بستر سامانه آموزش های مجازی جهاد داشگاهی ارائه شد، موضوعات مختلفی از قبیل آشنایی با آیین نامه ها و شیوه نامه ها، شرایط ثبت نام و مزایای عضویت در بنیاد نخبگان قم، شعب سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه ها و مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم و نحوه حمایت از دانشجویان و دانش آموختگان و فعالیت های ترویجی آنها تشریح شد.

در این وبینار عنوان شد: دانشجویان با عضویت در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و مرکز نوآوری و شتابدهی (منش) می توانند از مزایای عضویت از قبیل دوره های مهارت افزایی و توانمندسازی، کسب تجربه در زمینه کار تیمی، امکان کارورزی در مراکز جهاددانشگاهی ، استفاده از مزایای تخفیف جهت چاپ کتاب توسط انتشارات و حمایت از ایده های جدید و طراحی و توسعه محصول و معرفی محصولات به بازار استفاده نمایند.

شایان ذکر است دانشجویان و دانش آموختگان جهت کسب اطلاعات از حمایت های ذکر شده می توانند به وبسایت جهاد دانشگاهی قم www.jd-qom.ac.ir و نیز دفاتر جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌ها و سطح استان و جهت ثبت نام وعضویت در بنیاد نخبگان استان قم می توانند به وب سایت www.qom.bmn.ir  مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش)