موافقت قطعی شعبه سازمان دانشجویان استان قم صادر شد

۰۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۷ کد : ۱۹۲۹۷ عمومی اخبار دسته اول
در چهل و دومین جلسه شورای مرکزی سازمان دانشجویان، با درخواست صدور مجوز موافقت قعطی شعبه سازمان دانشجویان واحد قم موافقت شد.
موافقت قطعی شعبه سازمان دانشجویان استان قم صادر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، مدیر شعبه سازمان دانشجویان در قم گفت: سازمان دانشجویان شعبه قم در راستای توانمندسازی، مهارت افزایی و اشتغال پذیری دانشجویان در بهمن ماه 1396 فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی عنوان کرد: در چهل و دومین جلسه شورای مرکزی سازمان دانشجویان که در محل سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با موضوع موافقت قطعی سازمان دانشجویان شعبه قم و بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با صدور مجوز موافقت قطعی سازمان دانشجویان در جهاد دانشگاهی واحد استان قم موافقت شد و به تصویب اعضای شورا رسید.

زارعی افزود: این سازمان در راستای مهارت افزایی و توانمندسازی دانشجویان، اشتغال پذیری، افزایش نشاط دانشجویان، تقویت روحیه امید و خودباوری، ایجاد زمینه برای ایده یابی و خلاقیت دانشجویان و... فعالیت می کند.

وی با اشاره به این که شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه قم استقرار دارد گفت: 7 دفتر فعال این سازمان در دانشگاه قم و سایر دانشگاه های دولتی استان به برگزاری برنامه های فرهنگی و اجتماعی جذاب ویژه دانشجویان می‌پردازند.

زارعی در پایان به برخی برنامه های اجرا شده این سازمان در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: برگزاری کافه پژوهش (سلسله کارگاه های تربیت پژوهشگر)، کافه مهارت (سلسله کارگاه های توانمندسازی و مهارت افزایی)، کافه کارآفرینی (سلسله کارگاه های کارآفرینی)، کافه سرمایه (سلسله کارگاه های بازاریابی دیجیتال)، کافه زندگی (سلسله کارگاه های آسیب اجتماعی)، رویداد دانشجویی ایده تاپ، سلسله همایش های دانشجوی ماهر، سه شنبه های مهدوی، دوشنبه های فیلم و گفتگو، مسابقات مناظرات دانشجویان ایران، کارگاه خبرنگاری، جشنواره استانی تا بالندگی، جشن روز جوان، سوگواره خاتون نیلی، میثاق نامه دانشجویی، شب شعر اردیبهشت، برگزاری  جشن روز دانشجو و... از جمله برنامه های این سازمان در سال 98 بوده است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان