مسابقه کتابخوانی غدیرخم برگزار شد

۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۸ کد : ۱۹۱۹ عمومی اخبار دسته اول
به مناسبت عید سعید غدیرخم مسابقه کتابخوانی غدیر از خطبه غدیریه پیامبر مکرم اسلام با شرکت ۶۱ نفر از اعضای جهاددانشگاهی قم و خانواده آن‌ها برگزار شد.
مسابقه کتابخوانی غدیرخم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، مسابقه کتابخوانی عید غدیر دهم شهریور از ساعت 14 تا 16 به صورت آنلاین در وبسایت جهاددانشگاهی برگزار شد و 61 نفر از خانواده ها و اعضای این واحد در این مسابقه شرکت کردند.
در این مسابقه 22 نفر به بالاترین امتیاز دست پیدا کردند  و به 10 نفر به قید قرعه جوایزی اهدا شد؛ علی حسینی، محمد حاجی آقاجانی، امیرعباس خورسند و زهراسادات موسوی، مریم ملاعلی، منظربانو گنجی، خدیجه محمدی، عسل سلیمی کرامت، فاطمه چزانی و مائده غریب پور برندگان این مسابقه اعلام شدند.
گفتنی است، این مسابقه با هدف ترویج فرهنگ غدیر تحکیم عقاید شیعی و ایجاد سرزندگی و نشاط در خانواده جهاددانشگاهی واحد استان قم از سوی اداره روابط عمومی طراحی شد و به اجرا درآمد.

کلید واژه ها: کتابخوانی مسابقه عید غدیر