انتصاب مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی واحد استان قم

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۱ کد : ۱۸۳۷۸ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
یاسر شریفی به عنوان مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی واحد استان قم (ستفا) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری رئیس این واحد طی حکمی یاسر شریفی را به عنوان مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی واحد استان قم منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

با عنایت به تایید معاون محترم جهاد دانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان در تاریخ 1399/02/30 به موجب این حکم به سمت "مدیر سازمان تجاری سازی فناروی و اشتغال دانش‌آموختگان شعبه قم" منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و با کاربست دانش و تجربه خود و استفاده از ظرفیت های استان و جهاد دانشگاهی، گام‌های موثری در زمینه ترویج، آموزش و پژوهش‌های حوزه تجاری سازی فناوری و اشتغال برداشته شده و شاهد نقش موثر جهاد دانشگاهی در کاهش نرخ بیکاری به ویژه در بین دانش آموختگان دانشگاه‌ها باشیم.

.

محمد حیدری
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم

کلید واژه ها: سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی دفتر قم انتصاب