تاکید استاندار قم بر نقش جهاددانشگاهی استان در اجرای پروژه‌های مدیریت کرونا

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۸ کد : ۱۷۸۰۴ عمومی اخبار دسته اول
استاندار قم از جهاد دانشگاهی خواست تا در اجرای پروژه‌های مرتبط با مدیریت کرونا فعالیت کند.
تاکید استاندار قم بر نقش جهاددانشگاهی استان در اجرای پروژه‌های مدیریت کرونا

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر بهرام سرمست استاندار قم روز شنبه 13 اردیبهشت ماه در دیدار با  رئیس و معاونین جهاد دانشگاهی استان قم طی سخنانی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های جهاد دانشگاهی اظهار کرد: انتظار مدیریت استان از این مجموعه این است که در پروژه های تحقیقاتی در راستای مدیریت بیماری کرونا فعالانه عمل کند.

استاندار قم افزود: ارائه بازخورد پیامدهای کرونا در راستای مدیریت هرچه بهتر استان قم در دوران پسا کرونا از اهمیت ویژه برخوردار است و جهاد دانشگاهی می تواند با افکارسنجی مدیریت استان را در این مسیر کمک کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تقسیم بندی استان ها به سه گروه سفید، زرد و قرمز از سوی ستاد ملی کرونا ادامه داد: نداشتن فوتی و بیمار جدید از شرایط قرار گرفتن در وضعیت سفید است که هنوز برای قم محقق نشده است.

سرمست افزود: تا زمان تغییر وضعیت و بهبود شرایط استان بایستی از طریق مجازی و الکترونیکی، برنامه های تحصیلی و تحقیقاتی مجموعه جهاد دانشگاهی پیگیری شود.

کلید واژه ها: دیدار استاندار قم