برترین‌های مسابقه دارت جهادگران تجلیل شدند

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۱ کد : ۱۶۱۹۵ عمومی اخبار دسته اول
محسن عبادی پور، ابوالفضل امیدواریان و ابوالفضل کردی زاده به ترتیب عناوین اول تا سوم مسابقه دارت جهادگران را از آن خود کردند.
برترین‌های مسابقه دارت جهادگران تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مسابقه دارت جهادگران روز شنبه 26 بهمن ماه به مناسبت سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

این مسابقه که با استقبال جهادگران دانشگاهی استان قم مواجه شد از ساعت 14 آغاز شد و تا ساعت 16 ادامه یافت.

هریک از اعضای جهاد دانشگاهی استان قم در این مسابقه پس از انجام تمرین پرتاب دارت برای ثبت امتیازات اعلام آمادگی کردند و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در پایان این رقابت محسن عبادی پور با کسب مجموع 66 امتیاز به عنوان نفر اول، ابوالفضل امیدواریان با کسب 63 امتیاز به عنوان نفر دوم و ابوالفضل کردی زاده با کسب 59 امتیاز به عنوان نفر سوم تجلیل شدند.

کلید واژه ها: مسابقه دارت