ایده‎های برتر رویداد چاره جو در صنعت چاپ، بسته بندی و نشر تجلیل شدند

۲۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۹ کد : ۱۴۳۰۰ آموزشی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
ایده‎های برتر رویداد چاره جو در عرصه صنعت چاپ ،بسته بندی و نشر با حضور مسئولان استانی در قم تجلیل شدند.
ایده‎های برتر رویداد چاره جو در صنعت چاپ، بسته بندی و نشر تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم اولین رویداد چاره جو در صنعت چاپ، بسته بندی و نشر روز سه شنبه 26 آذرماه با حضور ایده‎پردازان، اساتید دانشگاه و فعالان عرصه چاپ و نشر در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد.

پس از ارایه 6 ایده برتر و راه یافته به آیین اختتامیه، آیین تجلیل از فعالان عرصه چاپ و نشر از جمله رئیس صنف چاپ خانه داران و ناشران و ایده پرازان و کارآفرینان موفق برگزار شد.

در ادامه این مراسم پس از قرائت بیانیه هیئت داوران توسط حسین شیرازی نماینده این هیئت، از صاحبان ایده‎های برتر این رویداد تجلیل شد.

در پایان حسین رحمانی پور، سید محمد حسین میرصانعی و مهدی رازقی به ترتیب به عنوان ایده‎های برتر این رویداد انتخاب و تجلیل شدند.

کلید واژه ها: رویداد چاره جو رویداد اختتامیه