سومین پیشنشست رویداد چارهجو برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم سیده شبنم فاطمی، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در این نشست عنوان کرد: از زمانی که قرار شد گروه هنر در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی پذیرفته شود ما دو سیاست را در نظر داشتیم؛ نخست سیاست عام است که هم شامل گروه هنر میشود و هم گروهIT و سیاست دوم ویژه بچههای هنر و آینده شغلی آنها است.
فاطمی ادامه داد: دو راهکار برای شما دانشجویان هنر در نظر گرفتهایم که اگر همکاری کنید میتوانیم در این امر موفق شویم اولین کار این است که ما تلاش کردیم دبیرخانهای راهاندازی کنیم تا زمانی که شما وارد بازار کار میشوید، بتوانید خود و کارتان را به نمایش همه بگذارید و ما به عنوان مرجع میخواهیم به شما کمک کنیم تا توانمندیهای شما دیده شود.
وی دانشجویان رشتههای هنری را مورد خطاب قرار داد و افزود: مورد دوم ویژه بچههای هنر است و باید بررسی کنیم که چه مزیتی در قم وجود دارد تا بتوانید هنرتان را بر روی آن پیاده کنید، ما صنعت چاپ و نشر را برای این کار انتخاب کردهایم این صنعت در استان جایگاه دارد و تنها عاملی که باعث رکود آن شده این است که شما ارتباطی با این صنعت ندارید، لذا رویداد چارهجو با محوریت دو صنعت چاپ و بستهبندی جهت دریافت ایدههای نو طراحی شده است.
در ادامه نشست رئییس موسسه مشاوره و آموزش کسب و کار آوان عنوان کرد: کسانی که به دنبال شغل هستند باید سرنخهای کاری را مخصوصا در زمینه چاپ، نشر، بسته بندی و محتوا بدست گیرند و اساس شغل آینده خود را پیدا کنند.
مهدی رضایی افزود: نکته حائز اهمیت این است که دانشگاه تعهدی در قبال آیندهی شغلی شما ندارد، وظیفهی دانشگاه آموزش است، این جلسات کارآفرینی که برگزار میشود بستری است برای دانشجویان که وارد حوزهی کسب و کار شوند، همچنین اگر میخواهید به آیندهی شغلی مطلوب خود برسید باید از ابتدای ورودتان به دانشگاه کار را آغاز کنید.
در ادامه علی محمدپور مدیرعامل مؤسسه دانی عنوان کرد: یکی از مهمترین مولفههای موفقیت پشتکار است حدود ۱۶ سال پیش امکانات اینترنتی بسیار محدود و دسترسی به آن به سختی امکان پذیر بود اما هیچ کدام از این شرایط باعث نمیشد که علاقه افراد نسبت به کاری که انجام میدهند کاسته شود و کم کاری ایجاد شود.
وی ادامه داد: از دیگر مولفههای موفقیت میتوان به این امر اشاره کردکه ما خیلی از موضوعات را نمیدانیم و آگاهی تخصصی و کافی نسبت به آنها نداریم، این امری است که باید آن را بپذیریم و برای برطرف کردن بخشی از آن به یادگیری، پژوهش و مطالعه بپردازیم و تا جای ممکن آگاهی خود را بالا ببریم.
محمدپور گفت: شما قرار نیست مواد جدیدی را خلق و اختراع کنید فقط باید مواردی که وجود دارد را به کار گیرید و محتوای مورد نظرتان را بسازید، یکی از اولین اقداماتی که برای کار کردن باید انجام شود این است که ما نیازهایی که در شهر وجود دارد را باید پیدا کنیم و با توجه به اقداماتی که میتوانیم انجام دهیم درصدد رفع این نیازها برآییم.
وی اضافه کرد: نشان دادن مطلبی طولانی که به صورت نوشتار است با یک تصویر گرافیکی یکی از عمده کارهایی است که حوزه گرافیک آن را انجام میدهد و این امر میتواند به آسان شدن کار کمک بسیاری کند و آسان کردن کار یکی از شاخصههای رشته گرافیک است.
وی ادامه داد: سالیان سال کار ما با تیغ، چاپ و کتاب بود پس از ورود اینترنت و تکنولوژی به صورت گسترده شکل ارتباطات و دسترسی به اطلاعات تغییر کرد و به مراتب آسانتر از گذشته شد از مهمترین موضوعاتی که دنیای دیجیتال به همراه داشت بحث محتوا بود.
محمد پور تصریح کرد: با فکر درست و ایدههای زیرکانه از دنیای دیجیتال میتوان برای تولید کار استفاده کرد شما میتوانید با ایدههایی که ارائه میدهید افرادی را جمع کنید و کار خود را آغاز کنید هدف مهمترین مسئله در این امر است و موضوعی که ما را به هدف نزدیکتر میکند امید و پشتکار فراوان است.
قراگوزلو مدرس گرافیک نیز در این نشست عنوان کرد: ما خیلی از موضوعات را نمیدانیم و آگاهی تخصصی و کافی نسبت به آنها نداریم، این امری است که باید آن را بپذیریم و برای برطرف کردن بخشی از آن به یادگیری، پژوهش و مطالعه بپردازیم و تا جای ممکن آگاهی خود را بالا ببریم.
وی ادامه داد: سیستمکاری غربیها گروهی و دسته جمعی است و این امر در ایران کمتر دیده میشود، دانشگاهها نحوهی ارتباطگیری را به ما آموزش نمیدهند این مسئله حتی در زندگی هم به ما آموزش داده نمیشود و اکثر ما هنگامی که وارد عرصه کار میشویم توانایی ارتباط گیری درست را نداریم.
این مدرس گرافیک ادامه داد: کار تیمی و گروهی باعث قدرتمند شدن شما میشود و این اکثرا چیزی است که بیشتر ما از آن فرار میکنیم.
قراگوزلو اضافه کرد: اتفاق جالبی که در دانشگاه علمی کاربردی قم افتاد این بود که دانشجویان ابتدا یک ترم ساختار کار کردند و آموزشهای لازم را دیدند تا بتوانند ساختار و بستهبندی درست کنند که بتواند بایستد و سپس بر روی گرافیک آن کار میکردند و این امر باعث آمادهسازی دانشجویان برای محیط کار میشد.
وی تصریح کرد: دانشگاه موضوع را ارائه میدهد و این وظیفهی خود دانشجو است که باید به دنبال یادگیری این مطالب برود و اشتباهی که بیشتر ما داریم این است که دانشگاه را خیلی سرسری میگیریم و کتابهای لازم را در زمان خود مطالعه نمیکنیم پس از این که وارد دنیای کار شدیم کم کم احساس میکنیم که به مطالعه نیاز داریم و این ایراد است چرا که این درسها باید در زمان تعیین شده خود مطالعه میشدند.
گفتنی است رویداد "چارهجو" با محوریت "صنعت چاپ، بستهبندی و نشر" به همت جهاددانشگاهی قم در حال برگزاری است و علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی این رویداد به آدرس https://charejooevent.ir/ مراجعه کنند.
نظر شما :