ارائه اقساطی کالای دیجیتال به جهادگران

۰۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۶ کد : ۱۲۴۶۲ عمومی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
جهادگران می‌توانند با تکمیل فرم درخواست خدمات رفاهی و ارائه آن به امور اداری از تسهیلات خرید وسایل دیجیتال اعم از تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ، هارد و دیگر کالاهای دیجیتال به صورت اقساطی بهره مند شوند.
ارائه اقساطی کالای دیجیتال به جهادگران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم جهادگران با دریافت معرفی نامه از امور اداری و ارائه به شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه قم می توانند کالای مورد نظر خود را خریداری کنند و هزینه آن را در اقساط بصورت کسر از حقوق پرداخت کنند.

گفتنی است پس از مراجعه حضوری جهادگران به شرکت تعاونی، ارائه معرفی نامه و ثبت سفارش، کالای مورد نظر در مرحله آماده سازی و تحویل قرار خواهد گرفت، اقساط برای کسر از حقوق به امور اداری و امور مالی جهاد دانشگاهی اعلام خواهد شد و کالا قابل عودت نخواهد بود.

جهادگران می‌توانند برای آگاهی بیشتر و دریافت معرفی نامه با امور اداری و عمومی (آقای حرم پناهی داخلی 201) تماس حاصل فرمایید.

کلید واژه ها: پشتیبانی و رفاهی