آغاز پذیرش ایده در رویداد «ایده تاپ»

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۱۷۳۳ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
نویسنده خبر: علی شریعتی
دانشجویان، پژوهشگران و اساتید دانشگاه ها که دارای ایده های نوآورانه، علاقه مند به راه اندازی کسب و کارهای نوپا باشند می توانند ایده های خود را ارائه کنند.
آغاز پذیرش ایده در رویداد «ایده تاپ»

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم آئین نامه رویداد ایده تاپ به شرح زیر است:

معرفی رویداد:

رویداد ایده تاپ، یکی از رویدادهای حوزه نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان قم است که برای نخستین بار با همکاری مشترک پارک علم و فناوری استان قم و جهاد دانشگاهی استان قم برگزار می شود..  کلیه دانشجویان، پژوهشگران و اساتید محترم دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علم، پژوهشی و فناوری استان قم که دارای ایده های نوآورانه و علاقه مند به راه اندازی کسب و کارهای نوپا باشند مخاطبین این رویداد هستند. ایده های ارسال شده به دبیرخانه رویداد، پس از داوری و کسب امتیاز لازم در مراسم اختتامیه رویداد تقدیر خواهند شد.

فرایند اجرایی رویداد:

• ثبت ایده در سامانه مربوطه
  • داوری اولیه و راهیابی ایده های منتخب به مرحله نهایی
  • ارایه ایده های منتخب در روز اختتامیه توسط صاحبین ایده ها در حضور داوران و حضار
  • داوری نهایی و معرفی ایده های برتر
  • اهدای جوایز به ایده های برتر

شرایط و ضوابط رویداد:

• هر فرد فقط می تواند یک ایده را به نام خود ثبت نماید و پس از ثبت، صاحب ایده شناخته خواهد شد و مسئولیت قانونی و حقوقی مربوط به ایده ثبت شده بر عهده شخص ثبت نام کننده است.
  • در داوری اولیه و نهایی ایده ها به معیارهایی نظیر خلاقیت و نوآوری، توانمندی علمی، فنی و تجربی تیم کاری، توجیه پذیری علمی و فنی ایده، توجیه پذیری اقتصادی و بازار ایده و کیفیت ارایه ایده در روز داوری توجه خواهد شد.
  • ایده های ارسالی به دبیرخانه رویداد ابتدا در چهار محور اصلی فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه و علوم پزشکی داوری اولیه خواهند شد و ایده های حایز شرایط به مرحله نهایی رویداد راه پیدا خواهند کرد که بایستی در روز اختتامیه طبق چارچوب استاندارد رویداد برای ارایه (با استفاده از فایل پاور پوینت) و در مدت زمان تعریف شده رویداد به ارایه ایده خود بپردازند.
  • به نفرات برتر در محورهای چهارگانه رویداد لوح یادبود و جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

کلیـک کنید
   دریافت راهنمای تکمیل بوم کسب و کار                                  ورود به کـاربـرگ ثبــت ایـــده

کلید واژه ها: رویداد ایده تاپ اشتغال و توسعه کارآفرینی سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی دفتر قم پارک علم و فناوری استان قم