بازدید رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان از جهاد دانشگاهی استان قم

۰۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۲ کد : ۱۱۰۴۷ عمومی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
رئیس و معاونین جهاد دانشگاهی واحد استان لرستان از فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم بازدید کردند.
بازدید رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان از جهاد دانشگاهی استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر سیدعلی نادر دهقانی رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان لرستان صبح روز پنجشنبه 7 شهریور ماه به همراه مسعود هدایتی فرد معاون پشتیبانی واحد لرستان با حضور در ساختمان معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم با فعالیت های پژوهشی این واحد در زمینه های سلول های بنیادی مزانشیمی، بیولوژی تولید مثل، ژنتیک و فناوری اطلاعات آشنا شد.

در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد روسای دو واحد با تاکید بر لزوم همکاری بین واحد های سازمانی جهاد دانشگاهی زمینه های همکاری واحد های استان قم و لرستان را بررسی کردند.

در این دیدار طرفین برای همکاری های درمانی و پژوهشی به توافق رسیدند و مقرر شد جهاد دانشگاهی استان قم نیاز های تکنیکی مرکز درمان ناباروری استان لرستان را با تکیه بر تیم پزشکی متخصص مستقر در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری رویا و مهندسین مرکز فناوری اطلاعات پزشکی جهاد دانشگاهی استان قم برآورده سازد.

راه اندازی گلخانه پرورش گیاهان دارویی با کمک واحد استان لرستان در استان قم نیز از دیگر تصمیمات طرفین در این نشست بود.

کلید واژه ها: بازدید