بهره‌مندی ۲۰هزار نفر از دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی قم

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۰۳۹۴ عمومی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی قم گفت: سال گذشته حدود ۲۰هزار نفر معادل ۵۱۲هزار نفر ساعت  از دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی قم بهره مند شدند.
بهره‌مندی ۲۰هزار نفر از دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، علی حسینی صبح امروز در نشست خبری به مناسبت سی و نهمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی استان قم در حوزه آموزشی در دوبخش دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت مشغول فعالیت است.

وی افزود: مرکز آموزش‌های بلند مدت جهاد دانشگاهی، دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم است که در 18رشته و در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال فعالیت است.

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی قم بیان کرد: همچنین در حوزه آموزش کوتاه مدت، جهاد دانشگاهی قم 7گروه آموزشی در حوزه‌های مختلف دارد که در 4مرکز خدمات آموزشی را به فراگیران ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: در سال گذشته حدود 290هزار نفر در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی کل کشور، آموزش دیدند و در استان قم نیز حدود 20هزار نفر از دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم بهره مند شدند که معادل 512هزارنفر ساعت است.

حسینی تصریح کرد: در استان قم تنها دوره آموزشی کمک پرستاری توسط جهاد دانشگاهی قم برگزار شد که 62فراگیر در این دوره حضور داشتند که اکثر آن‌ها در بازار کار جذب شدند.

وی اضافه کرد: همچنین در سال گذشته 119نفر در حوزه دستیار دندانپژشکی، 62نفر امدادگر اورژانس و 14نفر در حوزه مشاوره ژنتیک در مراکز اموزشی جهاد دانشگاهی قم آموزش دیدند.

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی قم اظهار کرد: جهاد دانشگاهی قم برگزار کننده دوره‌های ارتقا پایه نظام مهندسی از سال 87تاکنون است و همچنین برگزاری دوره ورود به حرفه اجرا و دوره ویژه مجریان برگزار می‌شود.

حسینی تاکید کرد: همچنین جهاد دانشگاهی قم تنها مرکز دارنده مجوز برگزاری آزمون‌های زبان خارجه از جمله تافل در استان قم است؛ همچنین دوره‌های مدیر، موسس و مربی مهدکودک در سطح استان قم توسط جهاد دانشگاهی قم برگزار می‌شود که در همین راستا بیش از 2هزار و 750نفر از سال 87تاکنون آموزش دیده‌اند.

برگزاری آزمون استخدامی آتش‌نشانی توسط جهاد دانشگاهی
وی گفت: سال گذشته آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان با حضور 2هزار و 270نفر توسط جهاد دانشگاهی قم برگزار شد و پایان هفته جاری آزمون استخدامی آتش نشانی با حضور 3هزار و 182نفر توسط جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

اولویت های فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی قم عنوان کرد: در موضوعات فرهنگی، کاهش آسیب‌های اجتماعی، تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و آگاهی بخشی در حوزه شعار سال و رونق تولید از اولویت‌های جهاد دانشگاهی قم در سال جاری است.

وی افزود: دوره‌های توانمندسازی دانشجویان در قالب طرح دانشجوی ماهر در دانشگاه‌ها در حال پیگیری است که مکمل آموزش‌های دانشگاهی است تا فارغ التحصیلان با توانمندی ‌هایی که کسب کردند وارد بازار کار شوند.

حسینی بیان کرد: انتشارات جهاد دانشگاهی قم نیز مشغول فعالیت است و در همین راستا در سال گذشته 8کتاب را به چاپ رساند و در سال جاری نیز 11کتاب در دست چاپ است.

برگزاری دومین دوره جشنواره ملی مهدویت

وی ادامه داد: سال گذشته جشنواره ملی مهدویت توسط جهاد دانشگاهی قم برگزار شد که دومین دوره جشنواره ملی مهدویت با همکاری مسجد مقدس جمکران و آستان مقدس حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی قم تصریح کرد: شعب مختلف جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌های دولتی استان قم مشغول فعالیت هستند و در همین راستا سال گذشته 32هزار نفر ساعت برنامه فرهنگی در دانشگاه‌ها با هدف افزایش نشاط دانشجویان و بهبود فضای دانشگاهی برگزار شده است.

کلید واژه ها: سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی نشست خبری