به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم؛

صندلی تجربه با موضوع چالش های واحدهای منابع انسانی در شرکت های استان قم برگزار شد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۴:۳۶ کد : ۸۴۰۰۲ فرهنگی اخبار دسته اول
تعداد بازدید:۱۰
صندلی تجربه با موضوع چالش های واحدهای منابع انسانی در شرکت های استان قم به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم و همکاری معاونت پژوهشی دانشکده مدیریت وحسابداری دانشکدگان فاربی دانشگاه تهران برگزار شد.
صندلی تجربه با موضوع چالش های واحدهای منابع انسانی در شرکت های استان قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، صندلی تجربه با موضوع چالش های واحدهای منابع انسانی در شرکت های استان قم به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم و  همکاری معاونت پژوهشی دانشکده مدیریت وحسابداری دانشکدگان فاربی دانشگاه تهران سه شنبه 9 اردیبهشت ماه  1404 برای دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
خانم اعظم مهرزاد، مدیر منابع انسانی شرکت های مختلف استان قم با طرح سوال، به نظر شما مهم ترین چالش های مدیر منابع انسانی در استان قم چیست؟ صندلی تجربه را با حضور دانشجویان علاقه مند به این حوزه شروع کرد.
اعظم مهرزاد در تعریف مدیر منابع انسانی گفت: مدیر منابع انسانی نماینده مدیر یا کارفرما در برابر کارکنان و نماینده کارکنان در برابر مدیر یا کارفرما می باشد. علاوه بر این مدیر منابع انسانی با تعدادی از نهادهای بیرونی مانند اداره کار و...نیز سروکار دارد و باید تعاملات خوبی با این نهادها داشته باشد.
مهرزادگفت: مهارت نرم، مهارتی است که در حالت عادی جزو مهارت های تخصصی یک رشته محسوب نمی‌شود. اما برای موفقیت در آن رشته ضروری است. مثلاً هوش هیجانی یک مهارت نرم در رشته پزشکی است. چون ما معمولاً وقتی از مهارتهای یک پزشک حرف می‌زنیم، به مهارتهایی که مستقیماً با تشخیص و درمان بیماری‌ها مرتبطند فکر می‌کنیم. اگر کسی
وی ادامه داد: یکی از مهمترین چالش های مدیران منابع انسانی، سرمایه گذاری روی آموزش کارمندان کم تجربه و بدون مهارت نرم است و همواره سازمان با مشکلات عدیده ای روبرو خواهد شد. بنابراین اگر کسی بهترین تخصص ها را داشته باشد ولی مهارت های نرم لازم را نداشته باشد نمی تواند نیروی خوبی برای سازمان باشد.
مهرزاد گفت: فرهنگ سازمانی یکی دیگر از چالش های مدیران منابع انسانی است چرا که در هنگام جذب و استخدام باید تناسب فرهنگ فرد با سازمان را در نظر بگیرند. ممکن است فردی در سازمان استخدام شود که هیچ تناسبی میان فرهنگ او و فرهنگ سازمانی وجود نداشته باشد و به محض ورود، عدم تناسب فرهنگ ها هم برای فرد و هم برای سازمان مشکل ساز شود.
مدیر منابع انسانی تصریح کرد: تناسب فرهنگ فرد با فرهنگ سازمان در ماندگاری افراد بسیار اهمیت دارد چرا که چه بسا کارکنانی هستند که تخصص و مهارت های نرم بسیار خوبی دارند ولی بدلیل اینکه فرهنگ آن ها با فرهنگ سازمانی که در آن مشغول به کار شدند سازگار نیست، سازمان خود را ترک خواهند کرد.
وی ادامه داد: فرآیند جذب و استخدام هم چالشی بزرگ برای مدیران منابع انسانی ایجاد خواهد کرد. استخدام افراد تازه وارد، مانند ازدواج است؛ در واقع اگر استخدام خوبی صورت گیرد قطعاً اتمام قراردادی نیز صورت نخواهد گرفت؛ همانند آن که وقتی فرد در ازدواج خود به خوبی انتخاب کند، درصد طلاق وی، بسیار پایین خواهد بود. بنابراین اگر این مرحله به درستی صورت گیرد، ترک کار از سوی نیرو بسیار پایین خواهد آمد.
وی بیان کرد: مدیر منابع انسانی باید به گونه ای عمل کند که کارکنان احساس کنند که مدیرشان در کنار آن ها ایستاده و نه در مقابل آن ها. در اینجاست که کارکنان صحبت ها، پیشنهادات و انتقادات خود را بدون ایجاد ترس با واحد منابع انسانی درمیان خواهند گذاشت درغیر اینصورت سکوت سازمانی، بر سازمان حاکم خواهد شد که عواقب بسیار بدی برای سازمان ایجاد خواهد کرد.
 

کلیدواژه‌ها: صندلی تجربه دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران


نظر شما :