به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان قم؛
کارگاه آموزشی «فن بیان و فنون سخنوری» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی قم، اولین جلسه از سلسله کارگاه های آموزشی «فن بیان و فنون سخنوری» ویژه خواهران، دوشنبه ۲۵ فروردین، با تدریس علی رضوانیتبار، مدرس دورههای توسعه فردی و سخنران برجسته، در ساختمان آموزشی بشری برگزار شد.
رضوانیتبار در این جلسه با اشاره به اهمیت یادگیری فن بیان در دنیای امروز گفت: اگر در گذشته، مهارتهای کلامی یک مزیت محسوب میشد، امروز در عصر ارتباطات، این مهارتها به یک نیاز حیاتی تبدیل شدهاند.
وی تاکید کرد: ما باید مدل فکری خود را متناسب با حوزه سخنرانی و ارتباط شکل دهیم. یادگیری فن بیان نیاز به دانش، تمرین، شکست و تجربه دارد و نیازی به وقتگذاری رسمی ندارد؛ چراکه ذهنآگاهی میتواند در هر لحظه ما را در مسیر یادگیری نگه دارد.
ایشان تعریف فن بیان را چنین مطرح کرد: فن بیان یعنی انتقال پیام به افراد مختلف در شرایط مختلف بهگونهای که اثرگذار باشد.
وی در ادامه ابزارهای مؤثر در سخنوری را برشمرد: رعایت ادب، دایره واژگان، زبان بدن، اعتماد به نفس، شناخت مخاطب، تسلط بر موضوع، انتقال احساس، مکثهای بجا، ارتباط چشمی و پرهیز از تکهکلامها از جمله عناصر کلیدی در ارتباط مؤثر هستند
رضوانیتبار با تأکید بر اینکه «مسئولیت پیام با گوینده است»، بیان کرد: اگر پیام بهدرستی منتقل نشود، این مخاطب نیست که باید مورد سوال قرار گیرد، بلکه گوینده باید مسیر انتقال را بررسی و اصلاح کند.
نظر شما :