دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان قم و نماینده ولی فقیه در موسسه خدمات درمانی بسیجیان جهت افزایش همکاری ها

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، در راستای بررسی زمینه های گسترش همکاری های فیمابین و بهبود و گسترش خدمات بیمه ای به زوج های نابارور مراجعه کننده به مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان قم شنبه 27 بهمن ماه 1403 ، دکتر حامد حیاتی رئیس جهاد استان قم و حجت الاسلام منصوری، نماینده ولی فقیه در موسسه خدمات درمانی بسیجیان و دبیر مرکز ملی رویش امید دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این دیدار دکتر حامد حیاتی ضمن تشکر از همکاری مجموعه بیمه بسیجیان ابراز امیدواری کرد همکاریهای بیشتر بین این دو مجموعه بتواند به بهبود خدمات درمانی و رضایت بیشتر مردم و زوج های نابارور منجر شود.
رئیس جهاددانشگاهی استان قم افزود: باید توجه داشته باشیم که درمان ناباروری هزینهبردار است و بسیاری از زوجها قادر به پرداخت این هزینهها نیستند، لذا با همکاری بیمهها، تلاش میکنیم تا خدمات قابل ارائه به زوجهای نابارور را بیشتر تحت پوشش قرار دهیم و هزینههای آنها را به حداقل برسانیم. این اقدام، نه تنها به بهبود وضعیت سلامت جامعه کمک میکند، بلکه به تحقق آرزوی بسیاری از زوجها برای داشتن فرزند نیز کمک خواهد کرد.
وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: امیدواریم با حمایتهای لازم و همکاری تمامی نهادهای مربوطه، بتوانیم این طرحی که توسط موسسه خدمات درمانی بسیجیان و همکاری جهاددانشگاهی در حال اجرا است را به نحو احسن پیش ببریم و زوجهای نابارور را در مسیر درمان و دستیابی به آرزویشان یاری کنیم.
در ادامه حجت الاسلام منصوری، نماینده ولی فقیه در موسسه خدمات درمانی بسیجیان و دبیر مرکز ملی رویش امید ، از همکاری مؤثر مجموعه جهاد دانشگاهی در استان قم ابراز تشکر کرد.
وی بیان داشت: طرح ملی رویش امید، که از مجموعهای از همکاریهای مثبت در استان قم به ویژه جهاد دانشگاهی برخوردار بود، به الگویی بومی تبدیل شده است. این طرح که دارای پیشینه مطالعاتی گستردهای است، به منظور ایجاد شبکههای درمانی، بیمهای مالی و مردمی در سطح ملی در حال اجرا است.
وی به اهمیت همکاری با بیمه دانا و مراکز درمانی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و از استقبال مردم و اعتماد به این مجموعهها قدردانی نمود و اظهار داشت که با توجه به استقبال و نتایج مثبت، برنامه ریزی برای گسترش این طرح در چشم انداز آینده ادامه خواهد یافت.
وی همچنین به چالشهای موجود در شبکه بیمهای اشاره کرد و تأکید کرد: بیمهای که توسط طرح ملی رویش امید پایه گزاری شده، به دلیل هزینههای بالا، نیازمند همکاری و حمایت بیشتری است. وی از مذاکرات انجام شده با بیمه مرکزی، وزارت بازرگانی و وزیر بهداشت و درمان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این مذاکرات به نتایج مطلوبی منجر شود.
دبیر مرکز ملی رویش امید همچنین به تجربیات موفق در حوزه درمان پیشگیرانه و سبک زندگی اشاره کرد و بیان داشت که با توجه به فضای مذهبی شهر قم، ظرفیتهای جهاد دانشگاهی میتواند در این حوزه مورد استفاده قرار گیرد. وی ابراز امیدواری کرد که این طرح نوین درمانی با هزینههای کمتر و مقبولیت بیشتر، به بهبود وضعیت سلامت جامعه کمک کند.
حجت الاسلام منصوری در پایان سخنان خود از زحمات مجموعه جهاد دانشگاهی و تمامی دستاندرکاران این طرح تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت که همکاریهای بیشتر در آینده میتواند به نتایج بهتری منجر شود.
در ادامه این جلسه لیلا ناصر پور معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان قم با اشاره به مشکلات زوجهای نابارور گفت: این گروه به دلیل عدم حمایتهای لازم و کمتوجهی ارگانهای مرتبط، با چالشهای بزرگی مواجه هستند، و اغلب از دید خیرین و گروههای کمککننده نیز پنهان میمانند.
وی تاکید کرد در برخی زمینهها مانند ارتوپدی، داروهای مکمل تحت پوشش بیمه قرار میگیرند ولی در ناباروری متاسفانه داروهای مکمل جزو پکیج بیمههای تکمیلی نیستند که عدم پوشش هزینههای داروهای مکمل و لوازم مصرفی توسط بیمههای پایه و تکمیلی، وضعیت این زوجها را بحرانیتر کرده است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان قم در پایان از همکاری بیمه بسیجیان به دلیل پیگیری و پاسخگویی در مسائل مختلف تشکر کرد و افزود که جهاد دانشگاهی در این قضیه خود را صاحب وظیفه میداند و هرگونه کمکی که از دستشان برآید، انجام خواهند داد.
همچنین در پایان این جلسه با اهدا لوح تقدیر از همکاری جهاددانشگاهی استان قم و مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی به جهت همکاری های چندین ساله با موسسه خدمات درمانی بسیجیان تقدیر و تشکر بعمل آمد.
نظر شما :