برگزاری مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)

۱۴ آذر ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۰ کد : ۷۸۶۵۴ عمومی اخبار دسته اول
تعداد بازدید:۱۱۳
مراسم عزاداری به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها با حضور دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم و اعضاء این نهاد انقلابی در مسجد جمکران برگزار شد.
برگزاری مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، در این مراسم معنوی که امروز چهارشنبه ۱۴ آذرماه، با حضور  رئیس جهاددانشگاهی، جمعی از معاونین, مدیران و اعضاء این واحد در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین رضوی، به بیان اهمیت اعتقادات و باورهای خانواده حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها پرداخت و تاکید کرد که باورهای مذهبی و اعتقادات باید به زندگی روزمره ما وارد شوند و ما نیز همچون آنها باید به این باور پایبند باشیم.

وی  به چهار ویژگی برجسته این خانواده اشاره کرد  و گفت که هر یک از این ویژگی ها برای ما درس های مهمی دارند.
ویژگی اول: اعتقاد به معاد
ویژگی اول این خانواده، اعتقاد عمیق به معاد و ترس از روز قیامت است. روزی که طبق آیات قرآن بسیار سخت و دشوار توصیف شده و همه افراد در آن به فکر خود خواهند بود.
ویژگی دوم: عمل به معادباوری
دومین ویژگی خانواده امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) این است که این معادباوری را در عمل به نمایش گذاشته و به گونه‌ای زندگی می‌کردند که الگویی برای دیگران باشد.
ویژگی سوم: اهل انفاق
ویژگی سوم این خانواده، اهل انفاق بودن آنان است. آنها همواره از ثروت خود برای کمک به مساکین، یتیمان و اسیران استفاده می‌کردند. سخنران تاکید کرد که تربیت صحیح فرزندان در خانواده‌های ما نیز بر اساس این الگو و عمل به اصول انفاق باید صورت گیرد.
ویژگی چهارم: اخلاص در عمل
ویژگی چهارم این خانواده، اخلاص در انجام کارها است. هر عملی که انجام می‌دادند، خالصانه و تنها برای خداوند بود. این اخلاص در رفتار و اعمال باعث می‌شد تا کارهای آنان مورد قبول خداوند قرار گیرد.
ویژگی پنجم: خداترسی
پنجمین ویژگی این خانواده، ترس از خداوند است. این ترس، نوعی بازدارندگی مثبت در برابر گناه و خطا بوده و باعث می‌شد تا آنان همواره در مسیر درست باقی بمانند.
وی افزود: ما نیز باید از این ویژگی‌ها الگو بگیریم و در زندگی روزمره خود به کار بریم تا جامعه‌ای بهتر و انسانی‌تر بسازیم.
حجت الاسلام و المسلمین رضوی در ادامه با اشاره  به حضور دائمی خداوند در زندگی انسان‌ها و مقایسه آن با دوربین‌های مدار بسته اظهار کرد: همانطور که دوربین‌های مدار بسته به فرد یادآوری می‌کنند که باید مراقب رفتار و اعمال خود باشد، توجه به حضور خداوند نیز باید ما را از انجام اعمال نادرست بازدارد.
وی در ادامه به کتاب " اَلْمَوسوعَةُ الْکُبْری عَنْ فاطمَة الزّهراء علیها سلام الله " نوشته مرحوم اسماعیل انصاری اشاره کرد که مجموعه‌ای از معجزات و عنایات حضرت زهرا (س) به افراد مختلف را جمع‌آوری کرده است. یکی از این داستان‌ها درباره خانواده‌ای آلمانی است که پس از مشاهده شفا یافتن دخترشان به دست حضرت زهرا (س)، به ایران آمده و مسلمان شدند.
حجت الاسلام و المسلمین رضوی  در پایان تاکید کرد که والدین باید با رفتارهای عملی خود الگوهایی مناسب برای فرزندانشان باشند. فرزندان باید مشاهده کنند که والدین چگونه به اصول دینی و اخلاقی عمل می‌کنند، نه فقط از آن‌ها بشنوند. این الگوگیری عملی می‌تواند در تربیت صحیح و شکل‌گیری شخصیت فرزندان بسیار موثر باشد.
در این مراسم باشکوه و معنوی پس از مراسم سخنرانی، جهادگران این نهاد انقلابی با مدیحه‌سرایی کربلایی محمود ابرنجین ، به عزاداری و سینه زنی پرداختند.

 

کلیدواژه‌ها: حضرت فاطمه معصومه(س) عزاداری جهاددانشگاهی استان قم


نظر شما :