انگیزه و تلاش مؤلفههای مشترک جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری در دیدار با رئیس و معاونین پارک علم و فناوری استان قم گفت: بعضی از نیاز های جهاد دانشگاهی می تواند در برخی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری برآورده شود.
حیدری افزود: بعضی فعالیت ها را میتوان بصورت مشترک با پارک علم و فناوری استان انجام داد بطور مثال موادی در آزمایشگاه ها استفاده می شود که در کشور تولید نمی شود، اگر شرکت های تحت پوشش پارک علم و فناوری بتوانند برای تولید این مواد اقدامی انجام دهند با استفاده از این مواد میتوان محصولات بسیار مفیدی تولید کرد.
وی به طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و افزود: برخی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری استان قم زمینه مناسبی برای توانمند سازی زنان سرپرست خانوار دارند، با این حال هیچ نهاد یا دستگاهی در کشور وظیفه تایید سلامت مواد غذایی خانگی را بر دوش نگرفته است.
حیدری ادامه داد: با بی اعتنایی به تولید و بازار محصولات غذایی خانگی عملا مسئله حل نشده روی میز باقی مانده است و جهاد دانشگاهی برای ساخت آزمایشگاه سیار برای کنترل کیفیت مواد غذایی خانگی آمادگی کامل دارد.
دکتر سید حسین اخوان علوی رئیس پارک علم و فناوری استان قم در این دیدار ابراز امیدواری کرد نتایج خوبی از جلسات پارک علم و فناوری با جهاد دانشگاهی استان قم حاصل شود و ثمرات خوبی برای استان و کشور داشته باشد.
اخوان گفت: اولین پارک علم و فناوری در سال 1376 در اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون 42 پارک در کشور فعالیت می کند.
وی با بیان این که یک سوم شرکت های دانش بنیان تحت پوشش پارک علم و فناوری فعالیت می کنند گفت: 99 شرکت دانش بنیان تحت پوشش پارک علم و فناوری استان قم هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم گفت: حوزه های فعالیت شرکت های دانش بنیان بسیار متفاوت است و طبق برنامه به سمتی می رویم که در آینده 50% از شرکت های تحت پوشش پارک علم و فناوری استان قم در حوزه فناوری های نرم فرهنگی فعالیت داشته باشند.
وی افزود قم دهمین رتبه را از حیث تعداد شرکت های دانش بنیان فعال در پارک علم و فناوری در کشور دارد که حدود 1300 نفر اکثرا با مدرک کارشناسی و با میانگین سنی زیر 30 سال در این شرکت ها مشغول به کار هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم استقرار شرکت ها، کمک در برند سازی، عارضه یابی شرکت ها، هماهنگی حضور در نمایشگاه های تخصصی، همکاری برای دریافت مجوز ها و ارتباط با دستگاه های اجرایی را از خدمات پارک های علم و فناوری برای شرکت ها بر شمرد.
در پایان این دیدار تفاهم نامه همکاری های مشترک جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان قم به امضاء روسای دو دستگاه رسید.
برخی مفاد تفاهم نامه جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان قم به شرح زیر است:
برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی عمومی و تخصصی مورد نیاز طرفین با تخفیفات ویژه.
برگزاری مشترک رویداد های فناورانه نظیر نمایشگاه ایده پردازی و استارتاپ های استانی در راستای توسعه تجاری سازی فناوری استان.
برگزاری مشترک نمایشگاه های علمی، فناوری، هنری و فرهنگی
تهیه و انتشار نشریه و ویژهنامه با موضوعات توسعه تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان به صورت مشترک.
نظر شما :