جلسه صمیمی اعضای معاونت آموزشی با ریاست واحد / جوایز مسابقات کتابخوانی ماه رمضان اهدا شد

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۰ کد : ۹۶۱ عمومی اخبار دسته اول
جوایز مسابقات کتابخوانی ویژه روز ولادت امام حسن مجتبی و شب قدر روز دوشنبه ۲۸ خرداد ماه در جمع صمیمی کارکنان معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان قم به برگزیدگان اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری در جلسه صمیمانه ای که در ساختمان مرکز آموزش های فناوری اطلاعات این واحد برگزار شد، با اشاره به این که مدیران تنها نقش نظارت و هماهنگ کننده دارند و پیشروی امور به دست کارکنان و کارشناسان اتفاق می افتد، از تلاش و همت اعضای معاونت آموزشی جهاددانشگاهی قدردانی و تشکر کرد.

رئیس جهاددانشگاهی قم در این جلسه به بررسی عملکرد جهاددانشگاهی در حوزه آموزش پرداخت و نقاط قدرت و ضعف این حوزه را تبیین کرد.

حیدری در ادامه با ابراز خرسندی از برگزاری مسابقات کتابخوانی ماه مبارک رمضان و ایجاد روحیه با نشاط در محیط کار خواستار ادامه فعالیت های معاونت فرهنگی و اداره روابط عمومی در این حوزه شد.

در ادامه این جلسه هر یک از مدیران نیز به ارائه گزارش فعالیت های گذشته و بیان مشکلات موجود پرداختند و خواستار رسیدگی بیشتر به این مشکلات شدند.

در پایان این جلسه هدایای مربوط به مسابقات کتابخوانی به برگزیدگان و ممتازین این مسابقات اهدا شد.