آیین غبارروبی و تجدید میثاق با آرمان های شهدای گرانقدر توسط جهادگران استان قم برگزار شد

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۹ کد : ۶۸۴۱۴ فرهنگی اخبار دسته اول
آیین غبارروبی و تجدید میثاق با آرمان های شهدای گرانقدر به مناسبت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی توسط پرسنل جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، امروز چهارشنبه 18 بهمن آیین غبارروبی و تجدید میثاق با آرمان های شهدای گرانقدر به  مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور جمعی از پرسنل این نهاد انقلابی در گلزار شهدای امامزاده علی ابن جعفر قم برگزار و مزار شهدا غبارروبی و عطرافشانی شد.
در این مراسم دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی قم و جمعی از معاونان و مدیران این نهاد حضور داشتند. و با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای این استان ادای احترام  و با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کردند.