دبیر ایسنای قم منصوب شد

۳۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۸:۱۲ کد : ۵۹۹۰۵ فرهنگی اخبار دسته اول
دکتر محمد حیدری رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم ضمن تقدیر از آقای محسن صفری، طی حکمی مهتاب ابرقویی را به عنوان دبیر خبرگزاری دانشجویان ایران منطقه خبری قم منصوب کرد.
دبیر ایسنای قم منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در متن این حکم انتصاب آمده است:

با عنایت به موافقت مدیرعامل محترم خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و همچنین تجارب شما، به سمت "دبیر ایسنا واحد استان قم" منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از حد اکثر توان خود، ضمن استفاده از تجربیات خود و تمامی ظرفیت های موجود در واحد، شاهد فعالیت و پیشرفت هرچه بیشتر شما و این خبرگزاری وزین باشیم.

گفتنی است مهتاب ابرقویی دانش آموخته کارشناسی فقه و حقوق دانشگاه تهران است و سابقه مدیریت اجرایی انتشارات جهاد دانشگاهی استان قم را از اواخر سال 1400 و خبرنگاری خبرگزاری دانشجویان ایران را از ابتدای سال 1395 در کارنامه خود دارد.

کلید واژه ها: انتصاب