آخرین اخبار از آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور/ از تعداد و کیفیت سوالات تا آمار تعداد حوزه‌های برگزارکننده

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۷ کد : ۵۸۴۰ آموزشی اخبار دسته اول
تعداد بازدید:۱۸۰۴
مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی درباره‌ی تعداد سوالات و زمان پاسخ‌گویی به آن در ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور بیان کرد: ۱۰۰ سوال عمومی و ۵۰ سوال اختصاصی برای هر شغل طراحی شده است که زمان پاسخ‌گویی به سوالات عمومی ۱۲۰ دقیقه و زمان پاسخ به سوالات اختصاصی ۷۰ دقیقه می‌باشد.
آخرین اخبار از آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور/ از تعداد و کیفیت سوالات تا آمار تعداد حوزه‌های برگزارکننده

مهندس آشنا در گفت‌وگو با اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی درباره‌ی تعداد حوزه‌های برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور بیان کرد: در 128 شهر کشور، این آزمون برگزار می‌شود و 262 حوزه، میزبانی این آزمون را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: 12 حوزه در شهر تهران و تعدادی حوزه در شهرستان‌های استان تهران از جمله اسلام‌شهر، ورامین، بهارستان، پرند، شهریار، شهرری و پردیس، آماده‌ی میزبانی این آزمون می‌باشد.

 

تعداد شرکت‌کننده و عوامل اجرایی برگزاری آزمون
مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی درباره‌ی تعداد افراد شرکت‌کننده و آمار جزیی‌تر از آن‌ها اظهار کرد: 227 هزار و 891 نفر در این آزمون شرکت می‌کنند؛ از این تعداد، حدود 105 هزار نفر زن و مابقی مرد می‌باشند؛ حدود 15 هزار نفر از شرکت‌کنندگان نیز مدرک دیپلم دارند و مابقی کاردانی به بالا هستند که افراد دارای دیپلم تنها در آزمون عمومی شرکت می‌کنند و آزمون اختصاصی ندارند.
مهندس آشنا با اشاره به عوامل اجرایی برگزاری این آزمون، گفت: تعداد نیروهای کل کشور از جهاددانشگاهی که وظیفه‌ی برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور را بر عهده دارند، بیش از 5 هزار نفر می‌باشند که علاوه بر آن‌ها، نیروهای انتظامی و امنیتی نیز به تعداد حوزه‌ها و اسکورت سوالات با جهاددانشگاهی همکاری می‌کنند.

 

جزییاتی از تعداد و کیفیت سوالات آزمون
مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی درباره‌ی تعداد سوالات و زمان پاسخ‌گویی به آن بیان کرد: 100 سوال عمومی و 50 سوال اختصاصی برای هر شغل طراحی شده است که زمان پاسخ‌گویی به سوالات عمومی، 120 دقیقه و زمان پاسخ به سوالات اختصاصی، 70 دقیقه می‌باشد.
وی ادامه داد: در این آزمون 113 شغل وجود دارد که با توجه به این‌که بعضی از شغل‌ها مواد آزمون آن با یک‌دیگر مشترک است، 80 مدل دفترچه‌ی سوال برای سوالات اختصاصی طراحی شده است.
مهندس آشنا افزود: سوالات عمومی برای افراد دارای دیپلم و کاردانی‌ها مشترک است و برای افراد دارای مدرک کارشناسی و بالاتر نیز این سوالات مشترک است.
مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی با اشاره به کیفیت طراحی سوالات، گفت: سوالات طراحی‌شده، سوالات رایج نظام آموزشی کشور و منابع درسی دانشگاه‌ها برای رشته‌های مختلف است.

 

فرآیند زمان‎بر اعلام نتایج و یک توصیه‌ی مهم
وی درباره‌ی اعلام نتایج آزمون گفت: ابتدا باید نتایج آزمون کتبی مشخص شود و بعد دستگاه‌ها برای پذیرفته‌شدگان چند برابر ظرفیت، زمان مصاحبه را مشخص می‌کنند؛ پس از فرآیند مصاحبه، نتایج آن بازمی‌گردد و سپس اعلام می‌شود. قطعا این فرآیند در زمانی کوتاه انجام نمی‌شود؛ نتایج آزمون کتبی هم بعد از جمع‌آوری و تصحیح پاسخ‌نامه‌ها در پروفایل شرکت‌کنندگان نمایش داده می‌شود.
مهندس آشنا اظهار کرد: جهاددانشگاهی تا انتهای این آزمون وظیفه‌ی اعلام چند برابر ظرفیت، معرفی افراد قبول‌شده به دستگاه‌ها، اعلام زمان مصاحبه‌ها در پروفایل اشخاص، نتایج مصاحبه‌ها و نتایج نهایی ششمین آزمون فراگیر دستگاه‌های اجرایی را از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir بر عهده خواهد داشت.
وی در پایان به داوطلبان توصیه کرد: فردا (پنج‌شنبه) تا پایان وقت اداری، زمان رفع نقص از اطلاعات شخصی افراد با مراجعه به باجه‌های رفع نقص مدارک است و روز آزمون، فرصت این فرآیند با توجه به برگزاری آن از صبح اول وقت امکان‌پذیر نیست.

گفتنی است، ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور، روز جمعه ۱۷ اسفند برگزار می‌شود؛ فرآیند این آزمون از ساعت هشت‌ونیم صبح آغاز می‌شود و شرکت‌کنندگان باید ساعت هشت‌ونیم صبح در حوزه‌ها حضور داشته باشند و دفترچه‌ها از ساعت ۹ صبح توزیع می‌شود.

کلیدواژه‌ها: مرکز آزمون آزمون استخدامی


نظر شما :