در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی مطرح شد؛
رفع اصلیترین چالش جهاد دانشگاهی در ارائه خدمات با مولدسازی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، حسن نادری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم به همراه معاونین این سازمان ظهر امروز چهارشنبه 10 خردادماه از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی بازدید و با دستاوردها و مطالبات این مجموعه آشنا شد.
دکتر محمد حیدری رئیس جهاد دانشگاهی استان قم در جلسهای که پس از این بازدید تشکیل شد، با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در مباحث مختلف پژوهشی، فرهنگی، نوآوری، اشتغال و ... ورود پیدا کرده است، اظهار کرد: فعالیتهای جهاد دانشگاهی در عرصه اشتغال در حدود دو دهه قبل در قالب آینده پژوهی صورت گرفت که بسیاری از مشاغلی که امروز درحال ایجاد است در آن زمان توسط جهاد دانشگاهی کشف و شناسایی شده بود.
وی با بیان اینکه در جهاد دانشگاهی به دنبال تجاریسازی دانشهای فنی بودهایم، مطرح کرد: در این راستا مراکز نوآوری و شتاب دهی نیز راهاندازی شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با اشاره به اینکه در بخش پژوهش در تمام عرصهها متناسب با نیازهای استان ورود پیدا کردهایم، عنوان کرد: در این مسیر به دستاوردهای مطلوبی رسیدهایم که در نمایشگاههای مختلف، این دستاوردها ارائه شده است.
وی با بیان اینکه در آموزشهای تخصصی و عمومی دورههای کوتاه مدت مهارتی و فوق تخصصی برگزار میشود، خاطرنشان کرد: در عرصه آموزشها رویکرد جهاد دانشگاهی آموزشهای مردمی است چراکه این رویکرد در راستای نیازهای مردمی است.
حیدری با اشاره به اینکه همانند دانشگاههای مختلف آموزشهای بلند مدت را نیز دنبال میکنیم، تصریح کرد: در مجموعه جهاد دانشگاهی 5 دانشگاه و بیش از 40 مرکز علمی و کاربردی وجود دارد که در این مراکز برخی رشتهها ازجمله دکتری گردشگری و ... توسط جهاد دانشگاهی طراحی شده است.
وی با بیان اینکه در بخش فرهنگی نیز دستاوردهای خوبی داشتهایم، یادآور شد: اخیرا چهارمین جشنواره ملی مهدویت در استان قم به کار خود در شرایطی که بیش از 8 هزار و 500 نفر در آن شرکت کرده بودند به کار خود پایان داد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با اشاره به اینکه در دانشگاههای دولتی استان شعبه داشته و برنامههای فرهنگی را دنبال میکنیم، بیان کرد: در مجموعه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی زیر مجموعههای بسیاری ازجمله مراکز ایسپا، ایسنا، ایکنا و ... فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه سرمایه جهاد دانشگاهی نیروی انسانی است، ابراز کرد: نیازمند فضایی هستیم برای خدمترسانی بهتر به متقاضیان چراکه استقبال از خدمات جهاد دانشگاهی بسیار بالا است.
در ادامه نیز شاهد ارائه گزارشات توسط لیلا ناصرپور معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی، علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، یاسر شریفی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش بنیان شعبه استان قم و محمد رستمی رئیس مرکز علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم بودیم.
حسن نادری رئیس سازمان برنامه و بودجه استانداری قم نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در بحث درمان به مجموعهای در استان کمک نشده است، اظهار کرد: باید بررسیهای لازم برای چگونگی خدمت در این عرصه را پیدا کنیم چراکه طبق دستورالعمل اعلام شده تنها موظف به حمایت از طرحهای حوزه بهداشتی هستیم.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در بخش پژوهش میتواند نیازها و مشکلات استان را احصا کند تا پژوهشها مفید و اثربخش ارائه شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استانداری قم ساختمانهای مازاد دولتی و بحث مولد سازی را مدنظر قرار داد و افزود: این ساختمانها در استان قم توسط تیم مشخص شده در آئین نامهها درحال شناسایی است.
وی افزود: اگر مورد و ساختمانی را از دستگاههای اجرایی میشناسید، معرفی کنید که در کارگروههای مربوطه مراحل انتقال آن دنبال شود.
نادری با بیان اینکه فعالیت شهرکهای صنعتی مبنی بر رویکرد درآمد و هزینه است، مطرح کرد: واگذاری زمین در این شهرکها متناسب با قیمت تمام شده انجام میشود که این قیمت در مجموعه مدیریت استان نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
نظر شما :