همکاری رسمی جهاد دانشگاهی استان قم و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی استان قم آغاز شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری در گفتگو با دکتر ابوالفضل مظفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی استان قم به تشریح ساختار و فعالیت های جهاد دانشگاهی استان قم پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی استان قم به نسبت سایر واحد های سازمانی جهاد دانشگاهی یک واحد جوان است چرا که جهاد قم بعد از استان شدن قم تشکیل شد، البته پیش از این که جهاد دانشگاهی استان قم در سال 1381 تاسیس شود مرحوم کاظمی آشتیانی نمایندگی مرکز درمان ناباروی پژوهشگاه رویان را در بیمارستان خرمی تاسیس کرده بودند و سال های بعد، پس از تاسیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم مرکز درمان ناباروری نیز فعالیت خود را زیر نظر این واحد سازمانی ادامه داد.
حیدری با اشاره به ماهیت انقلابی جهاد دانشگاهی افزود: در جهاد دانشگاهی طوری کار می کنیم که رسالتی که نظام بر عهده ما گذاشته است انجام شود و منابع مالی مورد نیاز واحد جهت تامین حقوق جهادگران و توسعه خدمات نیز تامین شود
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم ادامه داد: در بحث های مختلف پژوهشی در حوزه های نفت، فناوری اطلاعات و غیره می گذرم و به مباحث پژوهشی حوزه پزشکی که موضوع همکاری بین ماست می پردازم، این تفاهم نامه باید زمینه ای ایجاد کند تا فعالیت های جدیدی که به ذهن ما می رسد به اجرا برسانیم، فرصتی در قانون جدید بودجه وجود دارد که جهاد دانشگاهی بابد شبکه ملی درمان سرطان را راه اندازی کند در قم با توجه به این که کار پزشکی میکنیم از خیلی از استان ها جلوتر هستیم.
حیدری با اشاره به این که تشکیل و آغاز فعالیت این شبکه ملی اتفاقی اجتناب ناپذیر است بیان کرد: می توان کار مشترکی انجام داد، اگر همت کنیم و به اتفاق این کار را در قم تاسیس کنیم. دانشگاه علوم پزشکی نباید ما را رقیب خود بداند جهاد دانشگاهی دنبال خدمت است و می تواند زمینه های درآمدزایی و اشتغال خوبی برای استان به وجود آورد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: قبل از کرونا به این فکر بودیم که مرکز درمان در منزل را تاسیس کنیم پیش از این در تهران چنین مرکزی تاسیس شده بود و خدمت رسانی می کرد اما در قم نتوانستیم حتی به سامانه مربوط به صدور مجوز فعالیت آن ورود کنیم و دیدیم که در دوران شیوع کرونا خلا چنین مرکزی حس می شد.
حیدری تاکید کرد: اگر اقبال و همراهی دانشگاه آزاد باشد شاید بتوانیم چنین مرکز تخصصی را در قم تاسیس و به مردم خدمت کنیم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم نیز در این نشست گفت: چندوقتی بود که میخواستیم همکاری هایی را آغاز کنیم
فعالیت هایی را بطور جسته و گریخته انجام داده ایم.
وی با بیان این که در حوزه فرهنگی ظرفیت خوبی داریم گفت: سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قم در هفت دانشگاه دولتی استان شعبه دارد و برنامه های مختلفی را برگزار می کند که برخی با طراحی جهاد دانشگاهی و برخی با هماهنگی و درخواست دانشگاه برگزار می شود.
حسینی شرح کوتاهی از فعالیت های سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان قم و سازمان فعالیت های قرآنی بیان کرد و گفت: سالانه 40 تا 50 جلد کتاب در انتشارات جهاد دانشگاهی استان قم منتشر می شود.
سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم به تشریح دوره های کوتاه مدت و بسته های آموزشی ویژه دانشجویان پرداخت و گفت: در جهاد سعی کرده ایم بسته های آموزشی طراحی کنیم که دانشجویان بتوانند توانمندی های خود را قبل از ورود به بازار کار تکمیل کنند و با آمادگی فنی کامل از دانشگاه خارج شوند.
در این نشست همچنین تفاهم نامه همکاری های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی استان قم و جهاد دانشگاهی واحد استان قم به امضای روسای دو نهاد رسید.
گفتنی است در این نشست حجت الاسلام و المسلمین زهراپور مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی استان قم، دکتر رئیس عبد اللهی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد، دکتر محمدعلی قاسم زاده مدیرکل توسعه آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد، دکتر خاکی رئیس اداره بهداشت و درمان دانشگاه آزاد، آقای حسینی مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد، دکتر جوادی رئیس اداره پژوهش دانشگاه آزاد و همچنین علی حسینی معاون فرهنگی و سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی قم، محمد رستمی، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، یاسر شریفی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش بنیان جهاد دانشگاهی قم و علی شریعتی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم حضور داشتند.
نظر شما :