"سومین مرحله کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی"

مهارت نه گفتن در روابط اجتماعی تبیین شد

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۸ کد : ۴۳۴۷ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه جرأت ورزی (مهارت نه گفتن در روابط اجتماعی) روز دوشنبه ۳ دی ماه در مرکز علمی کاربردری جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد.
مهارت نه گفتن در روابط اجتماعی تبیین شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم کارگاه جرأت ورزی (مهارت نه گفتن در روابط اجتماعی) از سلسله کارگاه های سومین مرحله طرح کنترل و کاش آسیب های اجتماعی روز دوشنبه 3 دی ماه در سالن همایش های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

در این کارگاه آموزشی دانشجویان با مباحثی از جمله تعریف جرأت ورزی، سبک های برقراری ارتباط، الگوهای ارتباطی، ویژگی های افراد منفعل، افراد پرخاشگر و افراد جرأت مند آشنا شدند.

مدرس این کارگاه در پایان به بیان عوامل اخلاگر در جرأت ورزی، افکار و تأثیر آن در اعتماد بنفس و راههای افزایش جرأت ورزی پرداخت و مسیر های مختلف زندگی را گزینه های انتخابی افراد دانست.

گفتنی است کارگاه آموزشی جرأت ورزی یازدهمین کارگاه از هشتاد کارگاه آموزشی سومین مرحله طرح کنترل و کاش آسیب های اجتماعی بود که در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد.

کلید واژه ها: کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی