لزوم بومی‌سازی مشاوره‌ها

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۲:۵۷ کد : ۴۳۳۱۳ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
سرپرست اداره‌کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم بر لزوم بومی‌سازی مشاوره‌ها تاکید کرد.
لزوم بومی‌سازی مشاوره‌ها

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم حسین غریب در جلسه‌ای که به مناسبت روز مشاور که با حضور حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، محمدابراهیم مداحی رئیس خانه روانشناسان کشور، حجت الاسلام والمسلمین مجید یزدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم، محمود مسگری عضو شورای اسلامی شهر قم، مصطفی ملایی عضو شورای اسلامی شهر قم و علیرضا طباطبایی رئیس خانه روانشناسان استان قم، با مشارکت مرکز خدمات مشاوره و روانشناسی جهاد دانشگاهی استان قم و خانه روانشناسان استان در سالن جلسات اداره‌کل امور اقتصاد و دارایی استان قم برگزار شد، با اشاره به اینکه انسان یک موجود اجتماعی و وابسته است، اظهار داشت: متاسفانه طرح طلاق‌های توافقی که برگرفته از الگوهای غربی است، آسیب‌های بسیاری درپی داشته است.

وی با بیان اینکه اگر مجموعه روانشناسی مشورتی با دوستان جامعه شناس نداشته باشد احتمال درمان آسیب‌های اجتماعی وجود ندارد، مطرح کرد: درمان یک آسیب باید از زوایای دیگر جامعه مورد بررسی قرار بگیرد.

سرپرست اداره‌کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم با اشاره به اینکه در مشاوره‌ها باید مدل‌های بومی را پیاده کنیم، عنوان کرد: مشاوران می‌توانند برداشت‌های خود از جامعه را به تصمیم‌گیرندگان منتقل کنند.

وی افزود: خانه روانشناسی می‌تواند بخش عمده‌ای از آسیب‌های جامعه را برطرف کند و امیدواریم در عرصه گام‌های موفقی را بردارد.

کلید واژه ها: مرکز روانشناسی جهاد دانشگاهی مرکز خدمات مشاوره و روانشناسی خانه روانشناسان مراسم گرامیداشت روز روانشناس - اردیبهشت 1401