روحانیون به جمع فعالین اجتماعی و فرهنگی محله شهرقائم می‌پیوندند

۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۹ کد : ۳۵۶۲۷ فرهنگی اخبار دسته اول
تعداد بازدید:۵۲۳
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم به همراه جمعی از مدیران این اداره کل، با بازدید از فعالیت های اجتماعی و فرهنگی دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شهرقائم با ظرفیت ها و مسائل پیش روی این محله آشنا شد.
روحانیون به جمع فعالین اجتماعی و فرهنگی محله شهرقائم می‌پیوندند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری رئیس این واحد در نشستی که با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شهرقائم برگزار شد ضمن قدردانی از حضور مسئولان اداره کل تبلیغات اسلامی، لزوم همکاری‌های دو مجموعه را مورد توجه قرار داد و گفت: این مجموعه بستری مناسب در جهت تسهیل فعالیت فعالین فرهنگی و اجتماعی در جهت توانمندسازی سازی محله شهرقائم فراهم کرده است.

محمد حیدری افزود: این آمادگی وجود دارد که برنامه‌های مشترک و همکاری‌های خوبی بین دو مجموعه شکل بگیرد و اثرات و برکات زیادی برای محله داشته باشد.

در ادامه این نشست مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: هر جا اراده مردم به میدان آمد در آن بخش فتوحات حاصل شد و از مشکلات عبور کردیم، لذا مشکلات محلات نیز باید با اراده ای از میان مردم و برای مردم حل شود.

حجت الاسلام شعبان زاده ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت همه فعالین محلی ادامه داد: اگر به درستی از ظرفیت بی نظیری که در اختیار مردم محله هست مثل وجود ارزشمند روحانیون محلی استفاده گردد قطعاً بسیاری از مشکلات محله شهرقائم از بین خواهد رفت.

وی با بیان اینکه طلاب و روحانیون رسالت مهمی برای آگاهی مردم از آسیب های اجتماعی دارند افزود: یکی از وظایف سازمان تبلیغات اسلامی، فراهم کردن شرایط و زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌ افراد و گروه‌های تأثیرگذار فرهنگی و اجتماعی است. در این راستا لازم است آموزش های مناسب برای توانمندسازی افراد جهت اقدامات اجتماع محور در سطح محله صورت گیرد.

در این نشست مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شهرقائم نیز، ضمن بیان برخی از فعالیت های گذشته گفت: سکونت 253 روحانی و طلبه در محله شهرقائم، یکی از ظرفیت های مغفول محله است که می توان در زمینه های اجتماعی و فرهنگی محله از آن استفاده و برنامه ریزی کرد.

معرفی همچنین تاکید کرد: 300 روحانی و فعال اجتماعی محله شهرقائم آمادگی لازم در تسهیل اقدامات اجتماعی و فرهنگی شهرقائم را دارند.

ابوالفضل معرفی گفت: فعالیت های شبکه ای و تیم سازی از اقدامات مهم دفتر تسهیلگری است که در این زمینه تیم ها و گروه های مختلفی در محله شکل گرفته است و با بهره گیری از این ظرفیت می توان به اهداف توسعه‌ی محله ای و شهر اسلامی دست یافت.

گفتنی است دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شهر قائم از سال 1398 فعالیت خود را با مدیریت جهاد دانشگاهی استان قم ادامه داده و تاثیر مناسبی در بهبود وضعیت محله شهرقائم داشته است.

کلیدواژه‌ها: دفتر تسهیلگری و توسعه محلی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم


نظر شما :