پژوهشگر جهاد دانشگاهی قم برگزیده استان شد

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۲ کد : ۱۳۹۷۰ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
پژوهشگر جهاد دانشگاهی قم در هفته پژوهش به عنوان پژوهشگر برتر استان قم معرفی شد.
پژوهشگر جهاد دانشگاهی قم برگزیده استان شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان به مناسبت هفته پژوهش، صبح امروز در دانشگاه قم با حضور مسئولین استانی برگزار شد.

در این مراسم، محسن شیخ‌حسن، پژوهشگر و محقق جهاد دانشگاهی واحد استان قم به عنوان پژوهشگر برتر استان قم معرفی شد.

این پژوهشگر جهادی که در حوزه سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی به پژوهش می‌پردازد، موفق به چاپ مقاله در مجلات معتبر جهانی و ارائه طرح‌های راهبری شده بود و از همین جهت به عنوان پژوهشگر برتر استان قم با دریافت لوح سپاسی از سوی استاندار در دانشگاه قم تجلیل شد.

در متن لوح سپاس وی آمده است:

جناب آقای محسن شیخ حسن
سلام علیکم؛

بی گمان مسیر خودکفایی و توسعه علمی کشور بدون پشتوانه و اتکا به پژوهش و فناوری ره به جایی نخواهد برد و هر نوع تلاش و مجاهدتی در این عرصه مایه افتخار و سرافرازی و شایسته تقدیر و سپاس است.

همزمان با هفته پژوهش و فناوری و به پاس انتخاب جنابعالی به عنوان پژوهشگر برتر استان قم در سال 98 این لوح به شما تقدیم می شود. امید است اندیشه خلاق و آمیخته به نسیم پر ترنم علم و ایمان شما، نویدبخش آینده ای روشن و سرشار از امید برای ایران اسلامی و استان قم باشد.

بهرام سرمست
استاندار و رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان قم