برگزاری مسابقات ورزشی ویژه سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی

۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۶ کد : ۱۰۶۰۰ عمومی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
جهادگران دانشگاهی استان قم در رشته های دارت، فوتبال دستی، تنیس روی میز و طنابکشی با هم رقابت کردند.
برگزاری مسابقات ورزشی ویژه سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم جمعی از جهادگران این واحد به اتفاق همسر و فرزندان، با حضور در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در چهار رشته ورزشی دارت، فوتبال دستی، تنیس روی میز و طناب کشی به رقابت پرداختند.

در این مسابقات که با حضور چهل نفر از اعضا و خانواده های جهادگران برگزار شد مسیب عاصمی و محمدجواد رحیمیان محقق به ترتیب رتبه اول و دوم را در رشته تنیس روی میز برادران کسب کردند.

همچنین در رشته دارت آقایان، مسیب عاصمی مقام اول و مهدی بیات مقام دوم را بدست آوردند و در رشته دارت بانوان خانم ها فرزانه تشتری و محدثه نعیمی فرد به ترتیب حائز مقام اول و دوم شدند.

در رشته فوتبال دستی نیز آقایان محسن عبادی پور و یاسر شریفی به ترتیب به جایگاه اول و دوم دست یافتند و در رشته فوقتبال دستی بانوان خانم مریم حسنی برنده مسابقه اعلام شد.

کلید واژه ها: سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی مسابقه