اعضای جهاد دانشگاهی قم خون اهدا کردند

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۰ کد : ۸۷۹۳ فرهنگی اخبار دسته اول
صبح امروز جهادگران جهاددانشگاهی استان قم با حضور در مرکز انتقال خون واقع در میدان روح الله، خون خود را اهداء کردند.
اعضای جهاد دانشگاهی قم خون اهدا کردند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم جهادگران این واحد امروز شنبه 25 خرداد ماه مصادف با 14 ژوئن روز جهانی اهدای خون با حضور در سازمان انتقال خون استان خون خود را برای نجات نیازمندان این نعمت الهی و محصولات فراوری شده از آن، اهدا کردند.

علی حسینی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم در حاشیه برنامه اهدای خون جهادگران گفت: «اهدای خون، اهدای زندگیست»، باید قدر این نعمت خدادادی را بدانیم و با اهدای آن به نیازمندان خون و فراورده های خونی کمک کنیم، چرا که در این کار رضای خداوند و نجات جان انسان ها قرار دارد.

حسینی افزود: یکی از مؤلفه های ایجاد همدلی در میان همکاران، شرکت در امور خیرخواهانه و انسان دوستانه است و اهدای خون یکی از آن اموری است که علاوه بر رضای خدا، سلامت جسم و کمک به همنوعان را نیز در خود دارد.

وی گفت : شرکت در برنامه های جمعی و گروهی موجب افزایش روحیه و نشاط همکاران می شود که این امر رابطه مستقیم در میزان بهره وری و کارایی آنها دارد و همین مسئله اهمیت اجرای چنین برنامه هایی را در سازمان ها نشان می دهد.

کلید واژه ها: مراسم جهادگران