دوره تندخوانی در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

۱۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۵ کد : ۸۵۹۲ فرهنگی اخبار دسته اول
جهاد دانشگاهی شعبه علوم پزشکی قم با همکاری انجمن علمی پزشکی دوره آموزشی تندخوانی را در دانشکده پردیس علوم پزشکی برگزار کرد.
دوره تندخوانی در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این دوره آموزشی دانشجوبان رشته های علوم پزشکی، تکنیک هایی از جمله تقویت تمرکزحواس در بلند مدت و کوتاه مدت، روش های کنترل استرس، مطالعه صحیح، صرفه جویی در زمان و..... را برای پرورش ذهن فراگرفتند.

مدرس این دوره آموزشی با تأکید بر لزوم گذشت زمان و جدیت فراگیران در تمرین تکنیک ها، برای تقویت مهارت تندخوانی از فراگیران خواست برای دستیابی کامل به این مهارت در هرجلسه تکنیک های آموزش داده شده را تمرین کنند و استمرار داشته باشند تا ذهن این مهارت را به خاطر بسپارد.

در پایان این دوره ارزشیابی دوره از فراگیران صورت گرفت که با توجه به نتایج ارزشیابی، فراگیران از برگزاری این دوره رضایت کافی داشتند و دوره های دیگر مورد نیاز خود را ارائه کردند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه علوم پزشکی