انتخاب جهاد دانشگاهی قم به عنوان غرفه برتر نمایشگاه شکوه چهل ساله

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۰ کد : ۶۱۱۱ عمومی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
غرفه مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم به عنوان غرفه برتر نمایشگاه شکوه چهل ساله در قم برگزیده شد.
انتخاب جهاد دانشگاهی قم به عنوان غرفه برتر نمایشگاه شکوه چهل ساله

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، عصر امروز در جلسه شورای اداری استان قم، از دستگاه‌های اجرایی که در برگزاری نمایشگاه شکوه چهل ساله در قم همکاری کردند، تقدیر شد؛ در این جلسه غرفه‌های ممتاز و برتر نمایشگاه شکوه چهل ساله معرفی و تجلیل شدند.

غرفه‌های مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم، اداره کل آموزش و پرورش، جمعیت هلال احمر، اداره کل راه آهن، شهرداری، اداره کل کتابخانه‌های عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان غرفه‌های برتر نمایشگاه شکوه چهل ساله در قم مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین غرفه‌های صنعت آب و برق، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای، سازمان جهاد کشاورزی، مدیریت حج و زیارت، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل زندان‌ها و شرکت مخابرات به عنوان غرفه‌های ممتاز نمایشگاه شکوه چهل ساله در قم معرفی شدند.

کلید واژه ها: شکوه چهل ساله انقلاب اسلامی نمایشگاه استاندار قم استانداری افتخارات