ششمین آزمون استخدامی در قم برگزار شد

۱۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۸ کد : ۵۸۵۷ آموزشی اخبار دسته اول
ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی کشور صبح امروز جمعه ۱۷ اسفند ماه برای داوطلبان قمی در پنج حوزه امتحانی برگزار شد.
ششمین آزمون استخدامی در قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، آزمون استخدامی فراگیر روز جمعه 17 اسفند ماه برای 2730 نفر داوطلب در پنج حوزه امتحانی برگزار شد که از این تعداد 829 نفر زن و 1901 نفر مرد متقاضی اشتغال در دستگاه های اجرایی هستند.

این آزمون در پنج حوزه امتحانی شامل ساختمان شماره 2 دانشگاه پیام نور با ظرفیت 560 نفر، ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با ظرفیت  230 نفر، ساختمان کوثر با ظرفیت 540 نفر و ساختمان غدیر دانشگاه پیام نور با ظرفیت 571 نفر برای داوطلبان مرد و دانشگاه مفید با ظرفیت 829 نفر برای داوطلبان زن برگزار شد.

فرآیند آزمون از ساعت 8:30 صبح آغاز شد و داوطلبان به سئوالات دفترچه عمومی حاوی 100 سئوال متناسب با گروه عنوان شغلی در مدت 120 دقیقه پاسخ دادند. همچنین داوطلبان به 50 سئوال دفترچه تخصصی نیز در مدت 70 دقیقه پاسخ داده اند.

شایان ذکر است: جهاددانشگاهی تا انتهای این آزمون وظیفه‌ی اعلام چند برابر ظرفیت، معرفی افراد قبول‌شده به دستگاه‌ها، اعلام زمان مصاحبه‌ها در پروفایل اشخاص، نتایج مصاحبه‌ها و نتایج نهایی ششمین آزمون فراگیر دستگاه‌های اجرایی را از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir بر عهده خواهد داشت.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی مرکز آزمون