رئیس مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان قم منصوب شد.

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۱ کد : ۵۷۵۵ عمومی اخبار دسته اول
طی حکمی از سوی دکتر طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، رئیس مرکز آزمون جهاد دانشگاهی واحد استان قم منصوب شد.
رئیس مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان قم منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، طی حکمی از سوی دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر محمد حیدری به عنوان رئیس مرکز آزمون جهاد دانشگاهی واحد استان قم منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

سلام علیکم؛
با احترام؛ با عنایت به سوابق و تجربیات ارزشمند مدیریتی و اجرایی، بدینوسیله به مدت دو سال به عنوان «رییس مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد استان قم» منصوب میگردید. از جنابعالی انتظار دارد با توجه به اهمیت حفظ سلامت و دقت در برگزاری آزمونها، ضمن هماهنگی کامل با مرکز آزمون جهاددانشگاهی، در استان نیز با برنامه ریزی و ارتباط مناسب و مؤثر با کلیه مقامات محترم استان و دستگاههای اجرایی ذیربط، زمینه را برای برگزاری امن و سالم آزمونهای واگذار شده فراهم سازید.

توفیقات روزافزون شما را از درگاه ایزد منان در پناه توجهات حضرت ولی
عصر (عج) در خدمت به مردم شریف و عزیز آن استان خواستار است.

کلید واژه ها: مرکز آزمون پیام رئیس جهاددانشگاهی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم انتصاب