نمایش چهل سال جهاد دانشگاهی در استان قم

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۵۱۵۵ عمومی اخبار دسته اول
جهاد دانشگاهی واحد استان قم دستاورد های چهل ساله این نهاد انقلابی را در نمایشگاه شکوه چهل ساله انقلاب اسلامی در استان قم به نمایش گذاشت.
نمایش چهل سال جهاد دانشگاهی در استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم نمایشگاه شکوه چهل ساله در قم از یکشنبه 14 بهمن ماه در محل مصلی قدس شهر قم آغاز شده و تا روز پنجشنبه 18 بهمن ماه ادامه دارد.

نمایشگاه شکوه چهل ساله انقلاب اسلامی برای بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران هدر استان قم برپا شده است و 70 سازمان و نهاد در این نمایشگاه دستاورد های چهل ساله خود را در معرض بازدید مردم قرارداده اند. در این میان جهاد دانشگاهی تنها نهادی است که با دو غرفه پزشکی و دانشگاهی دستآورد های خود را به نمایش می گذارد.

جهاد دانشگاهی استان قم در غرفه پزشکی (شماره 59)، موفقیت ها، افتخارات و خدمات  مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری این واحد رویا و در غرفه دانشگاهی (شماره 18) دستآورد های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم و جهاد دانشگاهی کل کشور را به مردم استان معرفی می‌کند.

گفتنی است نمایشگاه شکوه چهل ساله در استان قم در دو نوبت صبح و عصر از ساعت 9 تا 13 و 16 تا 21 پذیرای بازدید کنندگان است.

کلید واژه ها: نمایشگاه شکوه چهل ساله انقلاب اسلامی معاونت فرهنگی معاونت آموزشی معاونت پژوهشی معاونت پشتیبانی