انتشار کتاب "مسئولیت اجتماعی جریان انقلابی با تأملی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی" توسط جهاد دانشگاهی واحد استان قم

۰۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۷ کد : ۴۸۲۴۱ فرهنگی اخبار دسته اول
کتاب« مسئولیت اجتماعی جریان انقلابی با تأملی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» توسط دکتر هادی ردایی و دکتر زین العابدین امینی سابق در ۵ فصل و ۲۵۹ صفحه و در قطع وزیری، به همت انتشارات جهاد دانشگاهی استان قم وارد بازار نشر شده است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قم، در بخشی از مقدمه کتاب« مسئولیت اجتماعی جریان انقلابی با تأملی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» آمدهاست:

کتاب مسئولیت اجتماعی جریان انقلابی با تأملی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، حاصل مطالعه همه جانبه، دقیق، عمیق و بررسی و تحلیل پیرامون ارتباط نظری بین دو مقوله مسئولیت اجتماعی و فلسفه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی می‌باشد. مهم ترین مخاطبان این کتاب اساتید و دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد رشته‌های مدیریت، علوم سیاسی، حقوق، جامعه شناسی و ... می‌باشند.

کتاب حاضر در راستای عمل به این مسئولیت بزرگ و در جهت کمک به تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی قابل استفاده جامعه علمی، دانشگاهی، مدیران و کارگزاران نظام و به خصوص مخاطبان اصلی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی یعنی جوانان مؤمن و انقلابی می‌باشد.

علاقه مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند با شماره 02532859856 تماس یا از طریق درگاه اینترنتی 16book.ir  اقدام نمایند.

کلید واژه ها: انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم