به مناسبت هفته دولت و روز کارمند:

آموزه های اخلاق اداری در جهاد دانشگاهی قم یادآوری شد

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۸ کد : ۴۸۰۱۴ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه آموزشی "اخلاق اداری" ویژه اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان قم برگزار شد
آموزه های اخلاق اداری در جهاد دانشگاهی قم یادآوری شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم کارگاه آموزشی "اخلاق اداری" ویژه کارکنان جهاد دانشگاهی واحد استان قم روز پنج شنبه سوم شهریور ماه با تدریس سید محمد تقی حسینی به صورت مجازی برگزار شد.

حسینی در این کارگاه ارتقاء فضایل اخلاقی، فرهنگ پذیری سازمانی و بهینه سازی روابط انسانی کارکنان در نظام اداری و آشنایی بیشتر آنان با جایگاه شغلی در مناسبات انسانی و نحوه تعامل با دیگر افراد در خانواده و جامعه را از اهداف برگزاری این دوره آموزشی برشمرد.

حسینی خاطر نشان کرد: اخلاق فردی، اجتماعی و اداری دارای موضوعات وابسته به هم هستند که کارکنان برای موفقیت در ابعاد مختلف زندگی و رفتار مطلوب سازمانی در محیط کار و با همکاران و ارباب جوع، نیازمند آموزش در این زمینه هستند.

این کارگاه به منظور یادآوری رهنمودهای اخلاق حرفه‌ای جهت هماهنگی و وحدت رویه در راستای اخلاق سازمانی به عنوان ابزاری برای ارتقای عملکرد سازمانی برگزار شد.

کلید واژه ها: معاونت پشتیبانی امور اداری و عمومی آموزش های ضمن خدمت اعضای جهاد دانشگاهی استان قم