در مقاطع کاردانی و کارشناسی؛

پذیرش دانشجو بدون کنکور در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم آغاز شد

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۶ کد : ۳۸۹۱۴ آموزشی اخبار دسته اول
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم از پذیرش دانشجو بدون کنکور در دوره‌های کاردانی و کارشناسی، ترم بهمن‌ماه این مرکز خبر داد.
پذیرش دانشجو بدون کنکور در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم آغاز شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، محمد رستمی از آغاز ثبت‌نام بدون آزمون در دوره‌های کاردانی و کارشناسی حرفه‌ای، مرحله «تکمیل ظرفیت» پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی  قم برای نیم سال دوم سال تحصیلی 1400 – 1401 خبر داد.

وی انیمیشن،  مترجمی زبان انگلیسی، حسابداری امور مالی، فناوری اطلاعات- اینترنت و شبکه‌های گسترده، نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتری، مدیریت کسب‌وکار، عکاسی و  طراحی گرافیک را رشته‌های قابل‌پذیرش در مقطع کاردانی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم اعلام کرد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم همچنین خاطرنشان کرد: این مرکز آماده پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی در رشته‌های فناوری اطلاعات، گرافیک متحرک(موشن گرافی)، مدیریت کسب‌وکار، عکاسی تبلیغاتی، برنامه‌نویسی تحت وب، مهندسی شبکه و مهندسی فناوری اطلاعات است.

وی اعطای وام قرض‌الحسنه دانشجویی، تقسیط شهریه، اشتغال محور بودن رشته‌ها و برخورداری از مرکز نوآوری و شکوفایی طراحی و بسته‌بندی را از مزایای تحصیل در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم برشمرد.

یادآور می‌شود متقاضیان می‌توانند برای تحصیل در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم از طریق مراجعه به سایت سنجش به آدرس http://www.sanjesh.org یا مراجعه حضوری به مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم به نشانی بلوار غدیر بین کوی 21 و 23 ثبت‌نام کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت مشاوره از طریق سایت ماهرشو به آدرس http://mahersho.iastjd.ac.ir  اقدام کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رشته ها و آگاهی از شرایط ثبت‌نام با شماره تلفن‌های  ۰۲۵۳۲۸۵۲۵۵۲ و ۰۲۵۳۲۸۵۶۷۷۶ مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم تماس بگیرند.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم محمد رستمی کاردانی کارشناسی بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی واحد استان قم سایت سنجش تحصیلات