برای اولین بار در استان قم برگزار شد:

برگزاری دوره آموزشی ارزیابی کیفیت کروماتین اسپرم در جهاد دانشگاهی قم

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۱ کد : ۳۶۲۹۹ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
دانشجویان زیست شناسی با شرکت در دوره آموزشی ارزیابی کیفیت کروماتین اسپرم که برای اولین بار در استان قم در جهاد دانشگاهی برگزار شد روش های بررسی کمی و کیفی پارامترهای اسپرمی را آموختند.
برگزاری دوره آموزشی ارزیابی کیفیت کروماتین اسپرم در جهاد دانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دوره آموزشی ارزیابی کیفیت کروماتین اسپرم با توجه به عدم آموزش عملی در زمینه ناباروری در دانشگاه های استان جهت افزایش سطح دانش دانشجویان در زمینه ناباروری برای اولین بار در استان قم به همت گروه بیولوژی تولید مثل این واحد برگزار شد.

در این دوره آموزشی دکتر راحیل جنتی فر مسئول آزمایشگاه جنین شناسی و مدیر گروه بیولوژی تولید مثل جهاد دانشگاهی فراگیران را با روش های بررسی کمی و کیفی پارامترهای اسپرمی آشنا کرد و دانشجویان اسپرماتوژنز و پارامترهای اسپرمی، ساختار کروماتین اسپرم، انومالی های اسپرمی، روش های بررسی انومالی های اسپرمی، روش هایSDS، روش SES-EDTA، روش CMAS، روشCAMET، روش TUNELو روش اتیلن بلو را آموختند.

دوره آموزشی ارزیابی کیفیت کروماتین اسپرم به مدت 54 ساعت در ده جلسه برگزار و در پایان گواهینامه معتبر جهاد دانشگاهی به فراگیران اعطا شد.

کلید واژه ها: دوره آموزشی گروه پژوهشی بیولوژی تولید مثل