مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، به عنوان مرکز برتر استان قم انتخاب شد

۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۵ کد : ۳۲۹۷۱ آموزشی اخبار دسته اول
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه قم به عنوان مرکز برتر استان قم در سطح بندی سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، به عنوان مرکز برتر استان قم انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در مراسم اعلام نتایج سطح بندی مراکز آموزشی دانشگاه در سال ۱۴۰۰ و تقدیر از مراکز برتر استان ها که با حضور دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، هیأت رئیسه دانشگاه و روسای واحدهای استانی برگزار شد از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه قم به عنوان مرکز برتر در سطح استان قم تجلیل شد.

دکتر محمد زاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در سطح بعدی و ارزیابی مراکز به بیان اقدامات صورت گرفته و اهداف دانشگاه در ارزیابی کیفی و کمی مراکز علمی کاربردی پرداخت.

طی این مراسم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم به عنوان مرکز علمی کاربردی برتر استان قم در سطح بندی سال ۱۴۰۰ مورد تجلیل قرار گرفت و از محمد رستمی، رئیس این مرکز تقدیر شد.

لازم به توضیح است مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه قم در سال جاری با یک پله صعود به سطح ۲ مراکز آموزش علمی کاربردی کشور ارتقاء یافت.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم محمد رستمی افتخارات