یک متخصص زیست شناسی تکوینی:

عوامل ناباروری به دبیرستانی‌ها آموخته شود

۱۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۴ کد : ۳۲۷۹۹ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
"نیاز است که آگاهی دادن به مشکلات ناباروری و عللی که باعث آن می شود از سنین نوجوانی آغاز شود.."
عوامل ناباروری به دبیرستانی‌ها آموخته شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر راحیل جنتی‌فر مدیرگروه پژوهشی بیولوژی تولید مثل این واحد در یادداشتی نوشت: با توجه به این که مشکل ناباروری در تمام دنیا در حال افزایش است و این روند در ایران با کمی سرعت بیشتر اتفاق می افتد به نظر من نیاز است که آگاهی دادن به مشکلات ناباروری و عللی که باعث آن می شود از سنین نوجوانی آغاز شود.

فرزندان ما در کتب دبیرستان ممکن است هنوز در مورد تولید مثل جانوران و گیاهان تک لپه و دو لپه ای و نحوه تکثیر آن ها مشغول باشند و در سال چندین بار این مطالب را بخوانند اما هنوز نمی دانند که استفاده بیش از حد معمول از تلفن همراه، تغذیه ناسالم، بی تحرکی و حتی استفاده از دخانیات می تواند در آینده سلامت باروری آنها را دچار مشکل کند.

مولفین کتب دبیرستان می توانند از نتایج حاصل از مقالاتی که امروزه به تعداد زیادی در مجلات معتبر دنیا چاپ می شوند استفاده کنند و با توجه به سطح بینش و آگاهی نوجوانان ما در مورد باروری و ناباروری و عوامل دخیل در آن فصلی را تعریف کنند که حداقل نوجوانان امروز کشور ما آنچه ممکن است سلامت جسمی و روانی آن ها را در آینده تحت تاثیر قرار دهد بداند.

شاید با این آگاهی بتوان در آینده جامعه ای سالم تر داشت که امروزه دست به گریبان آن هستیم.

کلید واژه ها: آگاهی ناباروری آینده نوجوانان کتب درسی دبیرستانی مرکز درمان ناباروری