سفر رئیس جهاد دانشگاهی کشور به قم

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۱ کد : ۲۶۳۹۶ عمومی اخبار دسته اول
رئیس جهاددانشگاهی کشور با حضور در قم از روند فعالیت ها و بخش های فعال این نهاد در استان بازدید کرد.
سفر رئیس جهاد دانشگاهی کشور به قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر حمید رضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی کشور امروز با معاونان و مدیران عالی این نهاد به قم سفر کرد و از نزدیک در جریان فعالیت بخش های مختلف این مرکز در قم قرار گرفت.

وی در این سفر ابتدا با حضور در ساختمان ستاد جهاددانشگاهی با دکتر محمد حیدری دیدار و گفتگو کرد.

دکتر طیبی سپس به همراه معاونان خود با حضور در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم (رویا) از بخش های مختلف این مرکز بازدید کرد و با مسایل و خدمات صورت گرفته در این مرکز درمانی را مورد بررسی قرارداد.

رئیس جهاددانشگاهی کشور همچنین پس از این دیدار با حضور در مرکز خدمات حوزه های علمیه و دیدار با حجت الاسلام والمسلمین ربانی به منظور نهایی کردن تفاهم نامه های همکاری مشترک جهاددانشگاهی و این مرکز، راه های توسعه فعالیت های مشترک دو نهاد را بررسی می کند.

کلید واژه ها: رئیس جهاد دانشگاهی