دانشجویان علوم پزشکی قم با تدوین حرفه‌ای آشنا شدند

۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۵۱۸۵ فرهنگی اخبار دسته اول
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان قم مهارت تدوین پروژه های شخصی و تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی را آموختند.
دانشجویان علوم پزشکی قم با تدوین حرفه‌ای آشنا شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این دوره به منظورافزایش مهارت و توانمند سازی دانشجویان  با عنوان تدوین حرفه ای و با محوریت اموزش نرم افزار ادیوس به صورت آنلاین برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم  برگزار شد.

دوره تدوین حرفه ای به همت جهاد دانشگاهی شعبه علوم پزشکی قم و کانون صبا دانشگاه علوم پزشکی قم روزهای دوشنبه  و پنج شنبه از ساعت 18 تا 20 به صورت فشرده به مدت 10 ساعت در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.

دراین دوره ،آموزش‌ها بصورت پایه و پروژه محور ارائه شد و دانشجویان مهارت تدوین پروژه های شخصی و تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی را آموختند تا آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند.

کلید واژه ها: آموزش مجازی جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه علوم پزشکی