در آئین گرامیداشت چهلمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی

معاون جهاد دانشگاهی قم جهادگر نمونه کشور شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۰ کد : ۲۱۴۳۸ عمومی اخبار دسته اول
معاون فرهنگی و سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم به عنوان جهادگر نمونه کشور معرفی و تجلیل شد.
معاون جهاد دانشگاهی قم جهادگر نمونه کشور شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم مراسم بزرگداشت چهل سالگی جهاددانشگاهی و تقدیر از جهادگران نمونه‌ی کشوری امروز (چهارشنبه، ۱۵ مرداد) از طریق استودیوی مبین سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاددانشگاهی و با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس این نهاد به همراه معاونان، دو تن از اعضای هیات امنا و مدیرکل حوزه‌ی ریاست جهاددانشگاهی در محل استودیو به‌صورت مجازی و ارتباط زنده با واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی برگزار شد.

آیین چهل سالگی جهاد دانشگاهی با چند ارتباط تصویری زنده با واحدهای سازمانی این نهاد که نماینده یا نمایندگانی در فهرست جهادگران نمونه‌ی کشوری داشتند، دقایقی قبل پایان یافت.

علی حسینی معاون فرهنگی و سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم نیز در این مراسم به عنوان جهادگر نمونه معرفی شد و ضمن ارتباط زنده تصویری لوح تقدیر دریافت کرد.

در متن لوح تقدیر جهادگر نمونه کشور آمده است:

جهادگر ارجمند
جناب آقای علی حسینی

به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی و ارج نهادن به شایستگان عرصه جهاد علمی - فناوری و فرهنگ جهادی ازتلاش های بی دریغ جنابعالی در مسیر تحقق آرمان های این نهاد انقلابی قدردانی نمودهلوح تقدیر جهادگر نمونه به جنابعالی اهدا می گردد.
سلامتی و توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

.

حمیدرضا طیبی