همکاری جهاددانشگاهی و انجمن طب سنتی ایران

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۰۰۴ آموزشی اخبار دسته اول
در جلسه هم اندیشی مدیران جهاد دانشگاهی قم و انجمن طب سنتی ایران شعبه قم، راهکارهای اجرایی همکاری های فی مابین در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگی مورد بررسی  قرار گرفت.
همکاری جهاددانشگاهی و انجمن طب سنتی ایران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم مدیران انجمن طب سنتی روز سه شنبه 20 شهریور ماه با حضور در ساختمان معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان قم با رئیس و سرپرست معاونت آموزشی این واحد دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه هم اندیشی دکتر حسین مرادی دهنوی رئیس دانشکده طب سنتی ایران درقم، دکتر سیدرضا وکیلی نیا رئیس انجمن طب سنتی ایران شعبه قم و دکتر اصغری متخصص طب سنتی با دکتر محمد حیدری رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم، علی حسینی سرپرست معاونت آموزشی و محمد رستمی مدیر اداره نظارت و ارزشیابی معاونت آموزشی به بحث و تبادل نظر در خصوص زمینه های موجود همکاری و ظرفیت های دو نهاد برای ارتقاء سطح دانش علاقه مندان و متخصصان طب سنتی پرداختند.

در پایان این جلسه مقرر شد همکاری های مورد توافق در قالب عقد تفاهم نامه همکاری آغاز گردد.

کلید واژه ها: طب سنتی انجمن طب سنتی ایران تفاهم نامه آموزشی