همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد:

آزمون تامین نیروی انسانی شرکت پگاه و آزمون استخدامی نیروهای قراردادی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۸ کد : ۱۹۷۴۲ آموزشی اخبار دسته اول
آزمون تامین نیروی انسانی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) و آزمون استخدامی نیروی قراردادی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تمامی استان‌ها توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، با توجه به مجوز صادره از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمون تامین نیروی انسانی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) و آزمون استخدامی نیروی قراردادی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور توسط جهاد دانشگاهی استان قم  روز جمعه 20 تیرماه 1399 همزمان با سراسر کشور در قم برگزار می‌شود.

در این روز تعداد 437 نفر صبح روز جمعه 20 تیرماه در محل موسسه آموزش عالی پویش واقع در ابتدای بلوار غدیر انتهای کوچه 11 با هم به رقابت می پردازند، این افراد روز دوشنبه 16 تیرماه باید برای دریافت کارت آزمون اقدام کنند. ساعت شروع و شماره صندلی در کارت ورود به جلسه آزمون، به داوطلبان اعلام  خواهد شد.

داوطلبان محترم می توانند برای مشاهده اطلاعیه‌ی آزمون و دانلود دفترچه‌ی آن به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی مرکز آزمون آزمون تامین نیروی انسانی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) آزمون استخدامی نیروی قراردادی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور