بازدید استاندار قم از غرفه جهاد دانشگاهی در نماشگاه هفته پژوهش

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۴۰۴۰ پژوهش و فناوری عمومی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
استاندار قم با بازدید از غرفه جهاد دانشگاهی در نماشگاه هفته پژوهش، در جریان اقدامات و دستاوردهای این نهاد قرار گرفت.
بازدید استاندار قم از غرفه جهاد دانشگاهی در نماشگاه هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه استان قم، به مناسبت هفته پژوهش، در دانشگاه قم برگا شده است و جهاد دانشگاهی واحد استان قم نیز در این نماشگاه به ارائه و تشریح خدمات و دستاوردهای خود می‌پردازد.

بهرام سرمست استاندار قم نیز صبح امروز با حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه استان، در جریان آخرین دستاوردها و فعالیت‌های پژوهشی استان قم قرار گرفت و همچنین مشکلات و معضلات این بخش را مورد بررسی قرار داد.

استاندار قم در این بازدید از غرفه جهاد دانشگاهی نیز بازدید به عمل آورد و از پیگیر فعالیت‌ها و اقدامات این نهاد شد و  همچنین فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در عرصه پژوهشی را موثر و کارآمد عنوان کرد.

کلید واژه ها: استاندار قم هفته پژوهش جهاددانشگاهی واحد استان قم