پرسش و پاسخ های

۱۹ فروردین ۱۳۹۱ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۲۰۲ عمومی
نویسنده خبر: علی شریعتی
از همراهان گرانقدر جهاد دانشگاهی واحد استان قم تقاضامندیم هر سوال یا نظری که در حوزه فعالیت های معاونت آموزشی این واحد دارند در قسمت نظرات این مطلب مطرح کنند تا مسئولین مربوطه به سوالاتشان پاسخ دهند و از نظرات سازنده شان بهره مند شوند.

مراکز آموزشی کوتاه مدت، آموزش های ضمن خدمت، کارگاه ها و دوره های آموزشی در دانشگاه های سطح استان با نشان جهاد دانشگاهی از جمله موارد فعالیت های معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی است.

پرسش و پاسخ ها در این صفحه پس از بررسی به نمایش درخواهند آمد، برای طرح خصوصی انتقادات، پیشنهادات یا درخواست های خود به قسمت "تماس با ما" مراجعه فرمائید.

کلید واژه ها: روابط عمومی تماس با ما معاونت آموزشی ضمن خدمت مرکز شماره یک مرکز آموزش های تخصصی علوم پزشکی مرکز آموزش های تخصصی زبان های خارجی مرکز آموزشی شماره چهار مرکز آزمون مرکز آموزش های تخصصی فناوری اطلاعات

نیما دوست کافی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰
سلام وقت بخیر دوره های برنامه نویسی برگزار میشود و برای ثبت نام کجا باید بریم؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۱

سلام

بله دوره های برنامه نویسی در مرکز فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی استان قم واقع در کوچه 28 بلوار شهید منتظری برگزار می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 31654_025 تماس بگیرید.

معصومه حسین زاده ۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۲۰:۲۳
سلام دوره زبان فشرده ونیمه فشرده هزینش چقدره وچند ترم هست؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۱

دوره فشرده ترمیک زبان های خارجی ویژه بزرگسالان از ترم اول تا ششم مبلغ 600,000 تومان و ترم هفتم تا دوازدهم 675,000 تومان،

جهت مشاوره و ثبت نام با مرکز آموزش زبان های خارجی جهاد دانشگاهی تماس بگیرید.

فرشته خاتمی ۲۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۴
سلام دوره تکنسین دندانپزشکی کی ثبت نام دارع و برای ثبت نام باید کجا رفت؟ و هزینه این دوره چقدرع؟!
پاسخ مدیر سایت ۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۹

سلام
دوره دستیار دندان پزشک در حال حاضر با شهریه 1,700,000 تومان در مرکز شماره یک جهاد دانشگاهی واحد استان قم واقع در بلوار امین، کوچه 13 پلاک 15 شماره تلفن 09 - 32918108 برگزار می شود.

بهروز ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۰:۲۸
سلام دور عکاسی و فیلمبرداری ج زمانی برگزار می شود؟
پاسخ مدیر سایت ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۵

سلام جناب بهروز

دوره عکاسی بطور مداوم در مرکز شماره دو جهاد دانشگاهی معمولا بدون وقفه برگزار میشه، لطفا با شماره 02532918108 تماس بگیرید، هر سوالی در مورد دوره دارید بپرسید و ثبت نام کنید.

با تشکر

زهرا ۰۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۹:۰۶
کلاس های آموزش مامایی برگزار میکنید؟ اگه بله چه موقع هست و شرایط ثبت نامش چیه؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۷

سلام

خیر، این دوره در حال حاضر در جهاد دانشگاهی استان قم برگزار نمیشود.

rkhoodari ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۰
سلام ، دوره های آموزشی برای ارتقا پایه مهندسین عمران چه زمانی برگذار میشه ؟ و آیا برنامه مشخصی دارین ؟
پاسخ مدیر سایت ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۸

سلام

لطفا برای اطلاع از برنامه آموزشی سازمان نظام مهندسی با مرکز فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی استان قم به شماره 31654 تماس بگیرید.

سارا ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۰
سلام خسته نباشید ببخشید من راجب جهاد دانشگاهی و بخش اموزشی یک سری اطلاعات میخواستم با کدوم بخش باید تماس بگیرم
پاسخ مدیر سایت ۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۲

سلام خانم سارا

برای قصدی که دارید میتونید به سایت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم سری بزنید و یا با مراکز ما تماس بگیرید.

سایت:   http://31654.ir

تلفن:      31654  025

علیرضا ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۳:۵۱
سلام توروخدا یک دستی به سایتتون بکشید . این چه سایتی هست من یکساعت دارم دنبال جایی میگردم که ثبت نام آنلاین داشته باشم .پیدا نکزدم که نکزدم
پاسخ مدیر سایت ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۱

سلام دوست عزیز

قسمت های مختلفی از این سایت میتوانید به سایت و سامانه آموزش دسترسی داشته باشید، همچنین امکان دسترسی به وبسایت معاونت آموزشی از طریق صفحه مربوط به این معاونت در منوی اصلی سایت مقدور است.

تصویر1:

سایت جهاد دانشگاهی واحد استان قم - لینک سامانه ثبت نام آنلاین

تصویر2:

وبسایت جهاد دانشگاهی واحد استان قم - لینک سایت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم

زهرا ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۳
سلام وقت بخیر. برای دریافت مجوز تاسیس مهد کودک از بهزیستی، نیاز به گذراندن دوره هایی در جهاد دانشگاهی میباشد. لطفا اطلاعات کافی از برگزاری این دوره را در شهر قم به ایمیل بنده ارسال نمایید. با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۰۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸

سلام

این دوره ها در مرکز آموزش های شماره یک جهاد دانشگاهی در کوچه 13 بلوار امین برگزار می شود.

لطفا به وبسایت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم به نشانی www.31654.ir مراجعه کنید یا با شماره 32918108 تماس بگیرید و اطلاعات لازم را کسب کنید.

محسن احمدوند ۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۰
باسلام و احترام. آیا دوره های غیر حضوری آموزش زبان در مرکز جها دانشگاهی وجود دارد یا خیر؟ در صورت وجود لطفا توضیحاتی بفرمائید
پاسخ مدیر سایت ۰۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۱

سلام و درود

خیر، در حال حاضر دوره های زبان های خارجی در جهاد دانشگاهی فقط به صورت حضوری برگزار می‌شود.