به میزبانی پردیس فارابی دانشگاه تهران روی داد

سومین سوگواره خاتون نیلی برگزار شد

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۲ کد : ۱۲۰۴۸ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
سومین سوگواره خاتون نیلی با موضوع زندگی و شرح مصبیت های وارده بر حضرت رقیه (س) در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار‌شد
سومین سوگواره خاتون نیلی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم مراسم سوگواره "خاتون نیلی" روز سه شنبه 16 مهر ماه در سه بخش سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین اخوی، شعرخوانی دو شاعر آئینی در مدح حضرت علی (ع) و اجرای نوا نمایش در تالار فرهنگ پردیس فارابی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین اخوی پس از ایراد سخنانی در باب مظلومیت شهدای کربلا و تکلیف شیعیان در عصر حاضر، در ذکر مصیبت حضرت رقیه (س)، گفت: شهادت حضرت رقیه(س) در خرابه‌های شام سندی است بر شقاوت و تعدی آل‌امیه و مظلومیت امام‌حسین (ع) است.

در پایان این برنامه نیز برنامه هنری "نوا نمایش" با محتوای گفت و گوهای میان حضرت رقیه (س) با سر مبارک امام حسین (ع) در خرابه های شام به نمایش گذاشته شد.

این سوگواره با قرعه کشی حواله کمک هزینه کربلای معلی و چهار حواله مشهد به پایان رسید.

کلید واژه ها: سوگواره پردیس فارابی دانشگاه تهران جهاد دانشگاهی شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران