بازدید رئیس جهاد دانشگاهی فارس از قم

۱۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۱۸۸۶ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
رئیس و معاون جهاد دانشگاهی واحد استان فارس از فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم بازدید کردند.
بازدید رئیس جهاد دانشگاهی فارس از قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر مظاهر بابایی به همراه جواد جوکار، رئیس و معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد استان فارس روز پنجشنبه 11 مهرماه با حضور در ساختمان معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی قم از فعالیت های پژوهشی و خدمات تخصصی این واحد بازدید کردند.

روسای دو واحد سازمانی در حاشیه این بازدید زمینه های مختلف همکاری و راه های مختلف حل مشکلات و معضلات پیش روی دو واحد های سازمانی را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند.

در این نشست مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری واحد های سازمانی جهاد دانشگاهی استان قم و استان فارس تنظیم شده به امضای روسای دو واحد برسد.

راه اندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان فارس با همکاری و پشتیبانی فنی جهاد دانشگاهی واحد استان قم از دیگر تصمیمات گرفته شده در این نشست است.

کلید واژه ها: بازدید مرکز درمان ناباروری